Policijska stanica u Prokuplju
Lj. M.
Policijska stanica u Prokuplju

Lj. M.

Policijska stanica u Prokuplju, Foto: Lj. M.

Kako nezvanično saznajemo nakon verbalnog sukoba dvojice učesnika u saobraćaju koji su ranije imali nezgodu dogodila se i tuča.

K. P. (41) je zadobio teške telesne povrede u vidu izbijenog zuba i preloma nosa kada je u policijskoj stanici zajedno sa drugim učesnikom u saobraćajci Đ. G. doveden da da izjavu.

Osnovno javno Tužilaštvo u Prokuplju je protiv Đ. G. podnelo krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teških telesnih povreda i njemu je određen pritvor do 30 dana, zbog opasnosti da može uticati na svedoke.

– Tužilaštvu je prijavljeno da je Đ. G. u hodniku prokupačke policije zadao više udaraca oštećenom, inače vozaču autobuskog prevoznika „Niš – ekspres“. Pri tom, oštećeni je zadobio više telesnih povreda, od kojih su dve teške. Tužilaštvo je pokrenulo postupak koji će itkriti sve detalje vezano za ovaj nesvakidašnji incident u policijskoj stanici – rečeno je u Tužilaštvu.

Nezvanično saznajemo da je do incidenta došlo naočigled nekoliko policajaca, ali građana koji su se u tom trenutku zatekli u hodniku.

Ipak, sve se izdešavalo jako brzo i iznenada, a sukobu je predhodila kraća verbalna rasprava koja se vrlo brzo pretvorila u fizički obračun. Deblji kraj je izvukao K. P., koga su policajci prevezli najpre u Hitnu službu prokupačkog Doma zdravlja odakle je dalje prebačen na Odeljenje urgentne medicine bolnice „dr Aleksa Savić“ u ovom gradu.