Kija Kockar
Screenshoot
Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

One je sinoć pre svađe sa Slobom i nervnog sloma, otvorila svoju dušu i pričala mu o svemu. Prisećala se oca. 

- Znam kakav je u suštini, isti kao ja, veruj mi. To sam tek kasnije skontala. On je definitivno uvek imao masne i neprimerene šale. On je voleo tamburaše, žene. Voleo je da popije, da uživa, bio je pravi boem, i svi su ga tako znali - pričala je Kija Slobi o svom ocu, a onda je pomislila na to kako je njenoj mami:

- Moja mama ga je volela, to je bila njena najveća ljubav. Mogu da zamislim kako je njoj. Ipak, ona je čak više privrženija tome svemu nego ja. Znam da joj nije svejedno... - rekla je Kija i dodala:

- Tebi da se nešto desi, ja bih umrla. Ja bih umrla iste sekunde. S tobom odmah da me sahrane. Ne bih mogla to da izdržim. Tako da mogu da zamislim kako je njoj, ipak ona ima dete sa njim - izgovorila je Kija.

 

Komentari (7)

nada

01.05.2018 11:04

Dali je neko vredan da se zbog njega umre ??????????? Sta se ovde desava ? Dali je Kija stvarno bolesna ? Sta je sa Slobodanom ? Od cega pate ? Skandal novine svasta pisu !? Dali je ovo dvoje mladih osudjeno na nesto ? Dali je ovo sve deo igre ? Koliko je za sve potrebno hrabrosti ? Hocemo li dobiti odgovor ili ??????????

Majkina pogreska

01.05.2018 11:30

@nada - Na zalost to dete ne shvaca da on nije vredan njene ljubavi, a i Luna ce to shvatiti uskoro. On je proizvod svoje familije i ne moze da se otrgne od njih, to je njegova nesreca, ne moze da se otvori i da stani iza svoje zene / Lune sve dok mu majka ne kaze sta da radi. Od njega nece nikada biti nista ma kako dobar da bude on ce uvek biti majcin sin.

Baba

01.05.2018 12:26

@nada - smiri se, spucace te srcani udar .

komšinica

01.05.2018 15:27

@nada - Žena je u potpunom rasulu! Sve nesreće jedna za drugom, operacija, prevara pred milionima, smrt oca. Da ga NIKAD NIJE VIDELATO JE JOŠ TEŽI BOL! Bol što nekog tako bliskog nisi imao pored sebe. Sad kad su možda mogli da budu bliskiji on je umro! Pretio je on Slobi. Ni on nije imao neki život, večito sam, žena mu živi u Nemačkoj. Kija je bila uvek vredna i radna!

Putin R.S

01.05.2018 12:17

Sta bre ti znas o pokojnom ocu? Posledni put si ga videla pred ulazak, a pre toga 20 godina unazad, i kako ti znas kakav je covek bio kada nisi imala kontakt sa njim? Ti znas koju je pesmu voleo, sta je voleo da pije, koju muziku, itd. Sama si priznala Dusku da ti je najvise krivo sto ti nista nije prepisao od svojih nekretnina. Evo i njegov brat, a tvoj stric kaze da si nepozeljna na sahrani i da ne mogu ocima da te vide kao ni tvoju majku. Do oca ti nije uopste stalo nego samo da vratis Slobu.

Ljubica

01.05.2018 13:07

@Putin R.S - Ona zeli neki znak njegove poaznje jer se lose oseca sto je odbacena id oca. Ona sve moze da zaradi

RADA

01.05.2018 15:24

Kod Slobe i Lune postoji osećanje snažne naklonosti,prilačnosti, podrške.Oni imaju bliskost, strast i odanost.Bliskost ili intima obuhvata poštovanje, otvorenu komunikaciju, deljenje i podršku u teškim situacijama. Strast podrazumeva nagone koji vode do emocionalne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti, dok je odanost posvećenost ljubavnom odnosu, odnosno odluka da nekog volimo i želja da ljubav održimoi istraju.. Bez ova tri aspekta prava ljubav nije mogućaTako da je njihova ljubav je beskonačna