Seks u troje
Profimedia.rs
Seks u troje

Profimedia.rs

Seks u troje, Foto: Profimedia.rs

Za seks utroje je osim pristanka partnera ključna tri pravila: zaštitite se, potrudite se da svima bude ugodno i zabavite se, tvrdi ekspert Medison Misina.

Potražite treću osobu na pravom mestu

"Možete pitati prijatelja da li je zainteresovan ili možete otići u bar i 'pokupiti' nekoga. Treću osobu možete pronaći i putem aplikacija za ljubavne sastanke", kaže Misina i dodaje da postoji mogućnost angažovanja seksualne radnice.

"Bitno je da ne pristanete na to ako ne želite. Ako vas partner time ucenjuje, ostavite ga jer vas ne zaslužuje", poručuje Misina.

Uskladite ritam s partnerom

"Bitno je da niko ne ostane na cedilu. Uvek jedan partner koji želi više od drugog partnera, ali potrebno je postaviti granice tempa i poštovati ih", savetuje Misina.

Jasne granice

Treba utvrditi pravila i odrediti ko šta sme, a šta ne sme da radi, koje igračke se mogu koristiti i da li partner sme da penetrira u treću osobu.

Menjajte kondome

Bitno je da se zaštitite i koristite posebne kondome za svakog od seksualnih partnera.

"Ukoliko se odlučite na seks bez zaštite uradite testiranje", kazala je Misina, prenosi klix.ba.

Ako ste u vezi povežite se ponovo s partnerom

Ako ste s partnerom učestvovali u seksu utroje bitno je da se ponovo povežete nakon eksperimenta.

"To može biti zajedničko kupanje ili jednostavno sedenje i ispijanje pića gde možete razgovarati o svemu što se dogoilo. Bitno je da uradite sve ono zbog čega se partneri osećaju voljeno i sigurno", naglasila je Misina dodavši kako je najbitinija psihička priprema za ovakav čin.

Komentari (1)

Dejan

26.07.2016 08:36

Koji bre stručnjaci ! Pa vi novinari pravite ovakve članke kao da vas je neko iz satanističkog pokreta angažovao. Umesto da bar ćutite u koliko nemate morala , ali to jedno sa drugim izgleda da ne ide . Posavetujte svoje sestre , majke , snajke pa i babe jer su i one poludele !