Zorana Jovanović
Alo!/Rajko Ristić
Zorana Jovanović

Alo!/Rajko Ristić

Zorana Jovanović, Foto: Rajko Ristić

Kilt, odnosno suknja na preklop do kolena, koji je glavni elemenat tradicionalne muške škotske nošnje, odnedavno je postala neizostavni deo garderobe srpskog kompozitara, a za blogerku predstavlja veliki modni prekršaj.

- Nisam fan toga, volim kad se muškarci oblače kao muškarci. Znam sigurno da nikada ne bih bila sa takvim momkom, a takođe sam sigurna da svom dečku nikada ne bih dozvolila da obuče tako nešto. Sa druge strane, verujem da mu tako nešto nikad ne bi palo na pamet - kaže za „Alo!” popularna jutjuberka, koja duže od godinu dana uživa u romansi sa Danijelom Milićevićem, fudbalerom belgijskog Genta. U njemu je, kako kaže, našla pravog muškarca, a par već izvesno vreme živi zajedno u Belgiji.

Zorana Jovanović sa dečkom

Instagram

Zorana Jovanović sa dečkom , Foto: Instagram

Dok mladi golgeter vreme provodi na treninzima i fudbalskim utakmicama, dotle Zorana sa društvenih mreža savetuje devojke kako da izgrade svoj modni stil. Za muškarce, kaže, nema pomoći.

Svom muškarcu dozvoljavam sve

I bračni par Milša-Jokanović ima fleksibilniji odnos prema muškoj modi. Naime, lepa glumica nam je priznala da bi suprugu sve dozvolila, čak i da obuče suknju.

- Pod uslovom da on to želi, ja se ne bih bunila - rekla nam je Milica.

- Što se muške mode tiče, sve je to tako dosadno - ponavlja Zorannah svaki put kada je pitaju o trendovima u muškoj modi. Dosadno je, jer je uvek isto, čak i kada je smelo i drugačije, reklo bi se, pogotovo jer se mladoj blogerki nimalo ne dopada stajling koji je već promovisao Veljko Kuzmančević, suprug najuspešnije srpske dizajnerke Verice Rakočević.

Koliko se Zorannah trudi da njen momak izgleda moderno, može se primetiti i na njihovim profilima na društvenim mrežama. Kilta nema ni u najavi, ali je zato mladi fudbaler naučio da spoji boje i trendove, a čak se izveštio i da pozira kao blogerka.

 

 

Hello party,srecna godisnjica❤️

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Jul 12, 2017 at 11:24am PDT

 

Verica: Niko nema smelosti kao Veljko!

Dizajnerka Verica Rakočević kaže da je za ovakve stilske eksperimente potrebno mnogo hrabrosti.

- Birala sam osobu sa kojom mogu da živim slobodno, a Veljko ne robuje nikakvim stereotipima. Valjda je i ušao u moj život, jer je tako drugačiji. Uvek mu kažem da nema svaki muškarac hrabrosti da obuče ono što i on - kaže Verica o suprugu.

- Ona je meni bombona šta god da obuče, posle toliko godina rada verujem da bi i džak na njoj stajao odlično - kaže Veljko.