Albert Nađ
Marko Metlaš
Albert Nađ

Marko Metlaš

Albert Nađ, Foto: Marko Metlaš

Povodom ovog slučaja, Albert je gostovao u emisiji "150 minuta" na TV Prva sa sadašnjom suprugom Mirnom i otkrio šta je zapravo istina.

- Ovo zaista nisam očekivao i ne znam čime sam ovo zaslužio. Mi smo bili u braku 15 godina, a ja sam napustio naš dom nakon što sam shvatio neke stvari - rekao je iskreno Nađ.

Na optužbe da deci više ne plaća alimentaciju, bivši fudbaler demantuje svaku reč bivše supruge.

- Ja plaćam alimentaciju i tu stavljam tačku. Moj srednji sin je posle godinu i po dana kako se nismo čulu okrenuo telefon i rekao da želi da se vidi sa mnom. Stariji sin je takođe, kada je imao problem u kući, i kada je pobegao od kuće, zvao me je i tražio da se vidimo. Šta reći, tužno i jadno. Ja sam jedan odgovoran otac i uvek sam bio tu za svoju decu, kada su imali problem - kazao je fudbaler koji je u svojoj karijeri odigrao 45 utakmica za reprezentaciju Srbije i Crne Gore.

Albertova supruga Mirna sa kojom ima ćerkicu Helenu, otkrila je da njena porodica proživljava pakao zbog Jelene.

- Mi doživljavamo psihičko zlostavljanje te žene. Ono što je ona napisala meni u poruci i pretnje koje je uputila mom detetu, ja ne znam kakav um tako nešto može da smisli. Samo ne znam zašto ta žena tek sada napada Alberta, a razveli su se 2011. godine. Ako ju je toliko mučio, kako ona kaže, zašto ga ranije nije prijavila policiji - rekla je Mirna, koja je bila vidno uznemirena u emisiji.

Na kraju, Albert je naveo mogući razlog optužbi njegove supruge.

- Pretpostavljam da je u pitanju to što sam sada srećan sa Mirnom, ali i to joj je "bankomat" ugašen - zaključio je Albert.

Komentari (11)

vera

15.09.2016 14:41

ima jos takvih ostavljenih

r v

15.09.2016 21:09

@vera - Vera,jel se ti to uporedjujes sa onim zlom od zene???

djenka

15.09.2016 15:41

Nema nista gore od ljubomorne i zavidne zene.

root

15.09.2016 18:21

pa mozda joj Lola ili neki drugi "ukljucu" bankomat Neka se potrudi moze biti bolje

miki

15.09.2016 18:57

Jos jedan dokaz koliko socijalne sluzbe ne rade svoj posao i koliko se drustvo ne bavi problemima zlostavlanja oceva kako u braku tako i posle razvoda. Muskarci su po difoltu oznaceni kao krivci. Zene ocito u brak ulaze iz koristi jer kada im neko trazi ili ocekuje da ispune porodicne, bracne ili dacinske obaveze onda se one zale da su im ugrozena prava. Niko ne postavlja pitanje o psihickom maltretiranju muskaraca! Dokle?

NEVERBALNA KOMUNIKACIJA

15.09.2016 21:00

Da se klladimo da ovaj lik ima psihopatsku strukturu licnosti i da biste se svi zabezeknuli kakav je on u stvari. Reci su jedno a dogadjaji iza zatvorenih vrata drugo. Dobro gledajte ,lice ,oci ,pogled,zapitajte se zasto se ovoliko pravda i da li je poruka one zene samo plod jezivog revolta i ocaja a ne iskreno misljenje.Za nekoliko dana dao je bezbroj kontradiktornih izjava,Prva je bila da priznaje da alimentaciju ne placa godinama.pa se posle secao sta je dao i kupio nekada davno...Sporan.

ana

15.09.2016 21:51

i to sto je dao pare klubu a njoj ne zamisli

Mac i oganj.

15.09.2016 21:57

Gde su sada sve zastitnice, Brankice, ministarka Zorana, gde su sada sigurne zenske kuce, zabrinute face za sudbinu dece, udruzenja za zastitu zena . . . gde je hiljadu komentara osude nasilja . . . U ovom drustvu, muskarci su vrlo perfidno i maligno zigosani kao dezurni krivci, silovatelji i nasilnici. A nasilje koje zene vrse nad muskarcima se ili precutkuje ili se gleda sa odobravajucim ironicnim smeskom. Pa se posle cudimo kad nekom pukne film :|

strasnoooo

15.09.2016 22:05

sta god da je izmenju njih dvoje, ne ulazim, svako ima svoju pricu i samo ONI znaju istinu, Ali ONAKVA kletva za NEDUZNO dte, mnooooogo govori o jeleni (namerno malo slovo)

Ja

15.09.2016 22:43

Ja ovom čoveku ne verujem ništa. Mutan , da ne kažem odvratan tip . A ona bivša žena nije sva svoja . Jadna deca sa takvim roditeljima.

Mila

16.09.2016 11:31

Jadan on! Bas mi ga je zao! Ostavio decu i to troje i nista im godinama ne daje a za novu ima i za salon i za stan i za sve a bivsu decu ko sisa... Sram ga bilo! Zakon treba menjati i hapsiti sve ovakve oceve koji jedan mesec ne plate. To su njohova deca ali kada dodje nova zena zaborave se i deca i to je istina