Tuča na farmi
alo.rs
Aca Lukas

Youtoobe

Aca Lukas, Foto: Youtoobe

Koji selebritiji su proglašavani nasilnicima i kakve su ih kazne čekale za takva dela...

Razočaran u bivšu: Simon Šime Šiklić

RAS

Razočaran u bivšu: Simon Šime Šiklić, Foto: RAS

Šime Šikić Simon je priveden u februaru ove godine nakon što je fizički nasrnuo na košarkašicu Milicu Dabović sa kojom je bio u vezi. To nije prvi put da se ponašao problematično s' obzirom na to da je u decembru 2015. napao dva radnika obezbeđenja u tržnom centru u Beogradu.

Stefan Đurić Rasta

Alo!/Rajko Ristić

Stefan Đurić Rasta, Foto: Rajko Ristić

Stefan Đurić Rasta je u aprilu ove godine zajedno sa četvoricom prijatelja ušao na radno mesto Slobodana Nešovića, inače stalnog člana emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima" i pretukao ga. Tv lice i vlasnik marketinške agencije je tom prilikom završio u Urgentnom centru. Razlog su, navodno, neraščišćeni odnosi oko finansija.

Adil Maksutović

Goran Srdanov

Adil Maksutović , Foto: Goran Srdanov

Adil Maksutović je imao problem sa zakonom zbog nasilja u porodici. Optužen je da je tukao nevenčanu suprugu Anu, inače ćerku pevača Džeja Ramadanovskog. Svojevremeno se branio pravdajući se da ju je "samo prodrmao". Bio je na uslovnoj kazni, a sa Anom se posle izvesnog vremena pomirio. Ona mu je oprostila i vratila se u zajednički stan.

Ljut: Marinko Rokvić

Alo!/Rajko Ristić

Ljut: Marinko Rokvić, Foto: Rajko Ristić

Marinko Rokvić je fizički nasrnuo na jednog mladića i njegovu devojku u jednom tržnom centru početkom godine. Razlog je bila svađa oko parking mesta, a mladić je završio sa razbijenom arkadom.