Holivud
Profimedia.rs
Holivud

Profimedia.rs

Holivud trese novi skandal, Foto: Profimedia.rs

Naime, slavni holivudski glumac, čiji identitet za sada ne žele da otkrivaju, već godinama zlostavlja decu. Među njegovim žrtvama je bila i pokojna tinejdž zvezda Kori Hajm, koji je 2010. godine preminuo od posledica predoziranja.

Kori Hajm

Profimedia

Kori Hajm, Foto: Profimedia

Kori je javno govorio o traumama iz detinjstva, kada ga je silovala grupa pedofila u Holivudu. Ovu priču je i posle Hajmove smrti potvrdio njegov blizak prijatelj Kori Feldmen, ali nikada nije smeo da otkrije ko su bili silovatelji.

Pedofil koji je zlostavljao pokojnog glumca nikada nije kaženjen, a prema pisanju "Radar Onlinea" brojne ličnosti iz filmske industrije znale su da je neimenovani glumac zlostavljao Hajma, ali nisu ništa učinili da to spreče. Zaprvo, ova osoba je toliko uticajna da je iskoristila svoju moć da zataška i ućutka svakoga ko bi mogao da otkrije njegovu veliku tajnu.

Kori Feldmen

Profimedia

Kori Feldmen, Foto: Profimedia

Neimenovani holivudski glumac Hajma je zlostavljao u prikolici na filmskim setovima, kao i na elitnim žurkama. Feldmen je o ovome progovorio u maju ove godine.

- Ne smem da spominjem imena, ali ta osoba je i dan danas u šoubizu i vrlo je važna. Svi žele da znaju o kome je reč i govore mi da budem "pravi muškarac" i otkrijem identitet silovatelja, ali mi to brani zakon - rekao je Feldmen svojevremeno.

Pedofil koji je zlostavljao Hajma nikada se nije deklarisao kao gej, šta više, ima ženu i decu, ali se iza maske porodičnog čoveka krije monstrum. Do njegovog imena došli su, tvrde, nakon četvorogodišnje istrage koja je otkrila 'gnusne tajne sveta šoubiza'. Ovaj glumac već decenijama vodi dvostruki život. Ujedno je i vođa velikog, organiziranog pedofilskog lanca, piše tabloid koji nije naveo da li će i kada otkriti ime pedofila.

Komentari (8)

Mirka

20.09.2016 12:47

Al nas palite bre, nosite se.

jeja

20.09.2016 13:28

Mislim da je Dzon Travolta u pitanju. Taj holivud je izvor bolesti kao i sve gde vlada prevelika dostupnost svega sto hrani bolesne mozgove ljudi koji su umislili da su bogovi.

Neco

20.09.2016 21:36

@jeja - Tom kruz je u pitanju

mirko

20.09.2016 14:23

SODOMA I GOMORA

goran

20.09.2016 15:35

Kad smo bili klinci, devojcice su ludele za ovim likom, lepile njegove postere iz lista Bravo po zidovima svojih soba, a sad vidimo kakva je cena bila njegove slave. Dzaba mu to sto je "visio" po zidovima sirom sveta. A glumac je Tom Kruz. Vec se zna.

XXL

20.09.2016 16:40

Sada će pokrenuti globalnu akciju 'različitosti' pa ćemo se susretati i sa njihovom borbom za prava i protiv diskriminacije sa tražnjom za paradom i šetnjom gradovima.

Papilon

20.09.2016 16:57

Holivud- fabrika nemorala bluda kriminala i svih ostalih poroka gde se uspeh placa ogromnom cenom. Pod plastom slave holivudske zvezde a ustvari moralne nakaze u svakoj prilici manifestiju osobine svoje izopacenosti

Merilin

20.09.2016 23:09

Zar nije receno ,da je misteriozni lik Čarli Šin???