Dušan Veličković
Facebook
Dušan Veličković

Facebook

Dušan Veličković, Foto: Facebook

Poznati beogradski astrolog Dušan Veličković za magazin VIP otkriva da li će zvezde biti naklonjene doskorašnjim prijateljicama Radojki Adžić i Seki Aleksić, budući da su folkerke zaratile zbog termina koncerta u beogradskoj "Štark areni". Naime, Dara se naljutila na Seku zato što je zakazala koncert samo nekoliko dana pre njenog, a Dušan otkriva da je situacija ozbiljnija nego što bi se moglo i pomisliti.

Seka Aleksić, Veljko Piljikić

Alo!/Dejan Briza

Seka Aleksić, Veljko Piljikić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Kada se dogodila njihova svađa, Merkur je bio u Strelcu, a to je najviše uticalo na Daru, koja je po prirodi prgava. Vidi se da je svesna pada u karijeri i da je iz očaja napala Seku, koja je, pored Svetlane Cece Ražnatović, institucija kada je reč o domaćoj estradi - kaže Veličković, koji posmatrajući datume rođenja pevačica uočava i koja od njih će uspeti da napuni arenu, odnosno koja će doživeti debakl.

Dara Bubamara

Alo!/Ana Paunković

Dara Bubamara, Foto: Alo!/Ana Paunković

- Seki će se u tom periodu Venera nalaziti u Biku, što znači da će razvaliti! Biće to spektakl za pamćenje. Budući da Seka ima Jupiter u Vagi i da će koncert biti samo nekoliko dana pre njenog rođendana, njoj će proleće doneti ogromnu sreću. Za razliku od nje, Dara ima više sreće nego pameti, a budući se ona po rođenju našla u retrogradnom Merkuru, bilo bi bolje da je koncert zakazala za jesen. Jasno se vidi da je napravila grešku ovim potezom, jer bi za nju septembar bio idealan za jedan tako veliki nastup. Generalno, Dari će sve krenuti na bolje po završetku leta. Zato njen koncert neće biti onakav kako ga je ona zamislila, ali sada je već kasno da bilo šta promeni - uverava Dušan i ističe da se Dara i Seka nikada neće pomiriti.

Seka Aleksić i Dara Bubamara

Instagram/seka_aleksic

Nekada su bile najbolje prijateljice Seka Aleksić i Dara Bubamara, Foto: Instagram/seka_aleksic

- S obzirom na to da sam iz Novog Sada, Daru znam od njene šesnaeste godine i od tada je poznato da voli da "pljune, pa poliže". Baš tako će biti i ovoga puta, kada bude shvatila da je pogrešila što je napala Seku. Poželeće da se pomiri s njom, ali Seka neće hteti ni da čuje za nju - uverava Dušan, koji otkriva da se Dara nalazi u vrlo lošem životnom periodu i da traži izlaz iz situacije u kojoj se našla.

- Dara je doživela vrhunac karijere kada je izdala album "Zidovi" i više nikada neće snimiti CD ni blizu dobar kao taj. Ona se napumpala kao guma od kamiona, ali silikonom ne može da popravi glas. Seka i ona imaju različitu publiku i napadom na Aleksićevu je pokazala da nije sigurna u sebe. Počela je da kopira i Karleušu, a ne shvata da je, za razliku od nje, Jelena u ozbiljnom braku i da je u mogućnosti da se zeza - kaže Veličković, koji zaključuje da je Dara samo još jedna od uobraženih pevačica na našoj estradi.

- Drugarstvo na estradi je vrlo retko. Mnogi pevači misle da su božanstvo, a jedna od njih je i Dara, koja ne shvata da je običan ku*ac na biciklu - rekao je Veličković bez dlake na jeziku.