Drama u "Pinkovim zvezdama"
screenshot Youtube
Drama u

screenshot Youtube

Drama u "Pinkovim zvezdama", Foto: screenshot Youtube

Strahinja Živanović (18) sinoć se predstavio petočlanom žiriju pesmom "Snovi od stakla" Nedeljka Bajića Baje. 

Takmičar je dobio samo tri glasa i šansu da ode u baraž, a potom je Zorica Brunclik dala svoj komentar. 

- Moram da iznesem jednu konstataciju. Ne verujem da mogu da nabrojim na prste koliko je bilo boljih takmičara u prvom krugu za razliku od drugog - rekla je Zorica, dok je Maja Nikolić primerila da je Strahinja bio uplašen. 

- Bio si neprestano nizak. Bio si tanak. Plašljivo si pevao. Baš si mi nežno pevao. Nema nikakvog krešenda i zato nisam mogla da ustanem - rekla je Maja.

U jednom momentu Strahinji se zavrtelo u glavi, pa je uhvatio Milana Kalinića kako ne bi pao na pod. Nastala je panika u studiju, a Hitna pomoć je brzo reagovala i pomogla mladiću koji se tresao. 

- Joj srce moje. Videla sam da mu nije dobro - rekla je Dara Bubamara koja je bacila keks kako bi Strahinja pojeo nešto slatko. 

Odlukom žirija, Strahinju je Milan odveo sa bine.

 

Komentari (5)

kiza48

12.02.2017 13:58

Ziri svojim ostrim startom onesvestio takmicara. To je pravi naslov za ovaj idiotskom ziriju. Pevac peva 1 minut a ziri prica 10 minuta. Zar je to takmicenje pevaca.

Zli

12.02.2017 15:13

@kiza48 - Mali nije. Jeo dugo putovao trema i to je to

lazar

13.02.2017 10:50

@kiza48 - Maja, djubre od zene, ga unistila svojim nestrucnim komentarem, iako nije lose pevao.

marinko

13.02.2017 12:59

Vecina clanova "zirija" sedi tu da sebe profilira a ne da ocenjuje mlade pevace. Mladic deluje iscrpljeno i slabo, verovatno nije dorastao takvom stresu. Zao mi je.

Brandži

13.02.2017 13:40

dečko pada u nesvest a Dara jede plazmu,odgrizla pola plazme pola vratila u kesu,i onda baca tako otvorenu na binu,kao daj mu plazme. a ova vestica maja u svoj toj muci komentarise kao kako da ne padne u nesvest kad ga komentarise ovakav ziri. dve idiotkinje