Aleksandar Požgaj
Screenshoot
Aleksandar Požgaj

Screenshoot

Aleksandar Požgaj, Foto: Screenshoot

Požgaj je u lošem stanju. Bivši političar danima ne jede, a juče je na nagovor svoje žene popio malo vode, ali noćas mu je pao pritisak i dobio je temperaturu. Mada su ga učesnici ubeđivali da to nije način, on je istrajan i čeka večerašnji "Parograf", na kojem će se saznati istina.

- Neću da sedim za stolom sa lažovom, koji blati moju porodicu - rekao je Požgaj.

- Poštujem ovu kuću, neću da lomim, vređam, uporan sam u svojoj zamisli da dokažem istinu i odbranim čast svoje žene - dodao je on.

Produkcija je zvala dovela lekarsku pomoć koju je Požgaj odbio. Za Požgaj jedino brine Sneža Jovičić, dok ga ostali puštaju da gladuje i podsmevaju mu se.

Komentari (2)

misko59

08.01.2018 15:20

Bogami Lakiću jabih se debelo zamislio štaće izaći posle te izrečene laži ,kako se ranije nisi setio da si bio snjom u vezi kako je nisi prepoznao na dočeku nove godine dali je neko uticao na tebe da izneseš gnusnu laž po meni ,u svakom slučaju trebaćeti i očevidac kao ključni svedok ,a možda ćeš i hoćeš da snosiš velike posledice za tvoju laž ,platićeš za degradaciju u društu za omalovažavanje ličnosti i to javno ,i mnogo toga skupa cena zarad nečijeg uticaja ili postreka na laž

nedjo

08.01.2018 23:52

ovaj čovek nije sam svoj