Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija
Shutterstock
Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kako je Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, na uglu Ustaničke i Ulice Vojislava Ilića, u 21.23, povrede koje nisu teže prirode zadobila je 13-godišnja devojčica u svojstvu pešaka, koja je prevezena u Institut za majku i dete.

Još jedan pešak, muškarac (61), lakše povrede glave zadobio je u Savskoj ulici kod Palate pravde, u 23.23 i potom prevezen na neurohirurgiju u VMA.

U 21.21 u Vinogradskoj ulici kod broja 39, na Novom Beogradu, intervenisale su dve lekarske ekipe, od kojih je prva na licu mesta zbrinula jednu osobu s povredama lakše prirode.

Druga ekipa je u KBC "Zemun" prevezla dve ženske osobe od 33 i 50 godina starosti i dva 30-godišnja muškarca, među kojima niko nije teško povređen.

U Ulici Mileve Marić Ajnštajn u 22.09 povređene su muška i ženska osoba, obe oko 20 godina starosti, i prevezene u KBC "Zemun".

U 23.47, na uglu ulica Vojislava Ilića i Rimske, povrede glave koje nisu teže prirode zadobio je 35-godišnji muškarac, i potom je prebačen na VMA.

U Umci, kod skretanja za Rucku, u 06.31 automobil je sleteo s puta, a jedna osoba je zbrinuta na licu mesta.

U 06.52 na Zrenjaninskom putu kod broja 139 lakše povrede sa istegnućem vrata zadobio je 33-godišnji muškarac, koji je prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 118 intervencija od kojih 29 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali hipertoničati i astmatičari.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 160 intervencija Hitne pomoći od kojih 60 na javnom mestu, a dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teških povreda.