Marko Bulat
Milorad Milanković
Marko Bulat

Milorad Milanković

Marko Bulat , Foto: Milorad Milanković

On ističe da ga ne zanimaju osude ljudi, publike i javnosti, jer ceni samo sud Boga.

U trenutku kada je ulazio u kola i odlazio na snimanje emisije, pokušali smo da razgovaramo sa njim. Iako je delovao opušteno, čini se ipak da je samo nervozu uspeo uspešno da kontroliše.

 

- Ne komentarišem gluposti uopšte. Ne, zaista, nemamo nikakav problem u našem domu... Ja ga nemam. Sve sam već rekao. Vi znate da sam ja povezan s onim gore, i zato nemam nikakav problem.

Problem je samo na tom strašnom sudu, gore. Nedajbože da gore ne valja - objašnjava Marko, koji nije bio raspoložen da detaljno govori o situaciji u kojoj se našao.

Iako su izvori bliski istrazi i policiji otkrili da je Marija tokom hapšenja prvo rekla da je droga za njega, pa za njih dvoje, Bulat kaže da se dobro oseća.

- Ja sam odlično. Malo je problem zbog deteta. Nismo je pustili u školu, jer deca umeju da budu gruba - kaže Marko, koji živi sa suprugom Marijom i njenom osmogodišnjom ćerkom Sofijom.

Dete nismo pustili da ide u školu jer su deca gruba

Milorad Milanković

Dete nismo pustili da ide u školu jer su deca gruba , Foto: Milorad Milanković

Podsećanja radi, Bulatova supruga uhapšena je pre nekoliko dana u policijskoj akciji „Cunami”, dok je iz svog poštanskog sandučeta uzimala dva grama kokaina koji su joj ostavili dileri u dva odvojena paketa. Posle zadržavanja od 48 sati, Marija je puštena da se brani sa slobode i uskoro je očekuje saslušanje u tužilaštvu.

Marko i Marija

Milorad Milanković

Marko i Marija, Foto: Milorad Milanković

 

Marija: Putujem na odmor

Od trenutka kada je uhapšena, Markova supruga Marija nije se oglašavala u javnosti pod izgovorom da nije javna ličnost. Ipak, u prepisci sa novinarem našeg lista, ona je otkrila:

- Da sam hapšena i da se protiv mene vodi krivični postupak, ne bih mogla da napustim zemlju, što planiram da uradim za koji sat. Ja putujem danas na odmor. I ne bežim, nego idem na odavno uplaćeno letovanje - poručila nam je pevačeva supruga, koja je u jednom od statusa na Fejsbuku oplela i po bivšim kolegama iz MUP-a, sa kojima je radila dok nije dobila otkaz.

Save

Save

Komentari (4)

klipan

15.09.2016 09:36

Ovaj skroz pukao on je povezan s onim gore auuu stvarno preteruje s gudrom!

Aleksandar

15.09.2016 10:53

Naravno... pa, Bože, nije za sebe nego za njega a on lepo kaže da nije za njega. Znači niko nije kriv, sve je ok.

Сава Прокоповић из Ритопека

15.09.2016 12:38

Марко као друг Тито: не признаје овај суд, него само суд партије, односно само суд Бога. Лепо су се бандити сетили, да из историје извуку средство за оправдање својих злочина. Србија, земља које нема.

drAgi

15.09.2016 14:04

A sta ako Bog nema vremena da se bavi sitnim narkomanima pa ovlasti da u njegovo (Bozje ime) narkomanima sude diplomirani pravnici (sudije)?