Bicikl
Profimedia
Vožnja biciklom Bicikli Biciklizam Biciklisti Rekreacija

Shutterstock

Vožnja biciklom, pored ostalog, smanjuje i stres, Foto: Shutterstock

Vožnja biciklom je najbolji način da prokrstarite gradom, čak i onim u kojem ste rođeni ili živite godinama. Pošteđeni gužve u punim autobusima, čekanja na zakrčenim saobraćajnicama i radova na putu, moći ćete da uživate u svim onim sitnim detaljima koji vam promaknu kada se vozite automobilom.
O prednostima vožnje bicikla za zdravlje suvišno je govoriti. Brojna istraživanja pokazala su, između ostalog, da podstiče rad srca i pluća, ubrzava metabolizam, jača mišiće nogu i stomaka, seksualni nagon i imunitet, i poboljšava raspoloženje. Pedalanje u prirodi je, uostalom, bolje i od trčanja, utoliko što ne morate da sami sebe mentalno forsirate. Provozajte par krugova, i ako pažljivo slušate, čućete da vas put “zove”.
U inostranstvu je kultura bicikla mnogo razvijenija, ali i kod nas je iz godine u godinu sve više biciklista. Postanite i vi deo “plemena”. Cena slobode – 9.999 dinara.

Xplorer Gradski Bicikl Cortez

NonStopShop

Xplorer Gradski Bicikl Cortez, Foto: NonStopShop

Atraktivan, kvalitetan i praktičan gradski bicikl. Šest brzina, čelični ctb ram 17 inch-a, dimenzija točka 26 inch-a, obruč-dvozidni, zadnji menjač-Shimano TZ 50, kruta vila, V-brake kočnice, branici, nosač tereta, crna korpa.

Redovna cena: 18.999 din
Akcijska cena: 9.999 din
Ušteda: 9.000 din (47 odsto)

Xplorer Gradski Bicikl Galilleo

NonStopShop

Xplorer Gradski Bicikl Galilleo, Foto: NonStopShop

Atraktivan, kvalitetan i praktičan gradski bicikl. Šest brzina, čelični ctb ram 19 inch-a, dimenzija točka 26 inch-a, obruč-dvozidni, zadnji menjač-Shimano TZ 50, kruta vila, V-brake kočnice, branici, nosač tereta, crna korpa.

Redovna cena: 18.999 din
Akcijska cena: 9.999 din
Ušteda: 9.000 din (47 odsto)