Dobro došli, dragi gosti: Bogoljub
Mladen Šurjanac
Bogoljub Karić

Ognjen Radošević

Bogoljub Karić, Foto: Ognjen Radošević

On je, naime, čvrsto odlučio da postane voditelj! Budući da će „BK televizija“ uskoro početi sa emitovanjem celodnevnog progama, njen vlasnik za ,,Alo!” otkriva da će sada prvi put izaći pred kamere kao voditelj i imati svoju emisiju.

- Bio sam da obiđem televiziju, uzeo sam kameru u ruke i sebe proglasio voditeljem. Odlučio sam - biću TV lice - rekao je Bogoljub, a zatim nam je otkrio detalje u vezi sa emisijom koju će voditi.

- Vodiću emisiju u kojoj ću uživo razgovarati sa narodom. Biće to otvoreni studio, svako će moći da se uključi i kaže šta hoće. I da hvali i da kudi, sve će biti bez cenzure. Lično ću voditi polemiku sa narodom koji se bude javljao - ističe Bogoljub.

On je u razgovoru sa nama bacio rukavicu kolegi sa druge televizije.

Milomir Marić

Goran Srdanov

Milomir Marić, Foto: Goran Srdanov

 - Milomir Marić nek se spremi. Biću mu opasna konkurencija. I ostalima, naravno. Ma ja mogu da konkurišem i slavnom Lariju Kingu - rekao nam je Bogoljub.

Inače, kako se ranije pisalo, Karić planira da na BK TV, koja će uskoro početi sa radom, vrati najveće zvezde svoje nekadašnje televizije, ali i da dovede trenutno najpoznatije voditelje Srbije.

Biznismen je, navodno, već kontaktirao sa većinom nekadašnjih zaposlenih na BK i ponudio im odlične uslove da ponovo budu deo njegovog tima. Međutim, vlasnik nekada moćne TV BK želi da na novoj televiziji vidi i autore koji su se u međuvremenu dokazali i proslavili, a nisu radili za njega.

Velika voditeljska imena počela su karijeru baš na Karićevoj televiziji. Jedna od njih je i Maja Nikolić, nekada Japundža, koja je trenutno zaposlena na TV „Prva“. Na BK je karijeru počela i Ivana Baltić, sada lice TV „Pink“, kao i Jovana Joksimović. Na njegovom platnom spisku bili su i Zoran Baranac, Nataša Miljković, Danijela Buzurović, Verica Bradić, Slavko Beleslin, Ivan Zeljković, Bojana Lekić, Milomir Marić, Zoran Trifunović i Marina Rajević Savić.

Komentari (15)

Primljeno k znanju

10.09.2017 09:02

samo ti je to falilo? Studenti fakulteta za novinarstvo neka odmah prekinu studije i počnu da rade!

BIbi

10.09.2017 09:14

Da li ce odgovoriti po kom osnovu njegova žena dobija stan a na tv vile i kraljevski nameštaj? Tu se nešto ne uklapa! Budi pošten i reci narodu!

Sloba

10.09.2017 11:23

@BIbi - Šta ti se tebi ne uklapa?

Ja

10.09.2017 09:28

E blago nama..pored Marica, Parova, Mitrovica, Zadruge, Farme...evo jos jedne posasti.

Dragan Stankovic, Nis

10.09.2017 09:43

Evo ja se prvi javljam da gostujem u toj emisiji uzivo i da iznesem probleme koje su mi napravili neki Niski lokalni mocnici kako su mi oteli 2 stana, 1 lokal traze mi jos 50.000 eura blokiraju mi uknjizbu i dobijanje upotrebne dozvole za zgradu koju sam gradiou centru Nisa i koja je useljena jos pre 5 godina. Podneli su mi ukupno 32 krivicne prijave od kojih je 29 okoncano kao neosnovane a jos za 3 su postupci u toku.

Kole

10.09.2017 11:18

@Dragan Stankovic, Nis - Dobro, ispitacemo i te tri prijave, pa da vidimo.

Dragan Stankovic, Nis

10.09.2017 14:12

@Dragan Stankovic, Nis - @Kole Zelim ti da prodjes kroz ovo kroz sta sam ja prosao pa onda zbijaj sale.

zoran

10.09.2017 10:05

Beogradske građevinske firme su ovi prevaranti ojadili na gradilištima u Moskvi, sada se razbace sa parama i sanja film o sebi. Bilo bi smešno da nije istina. Ali zaboravlja veliku istinu: oteto - prokleto.

Bora

10.09.2017 11:17

@zoran - A šta je istina? Ko bajagi znaš, a neces dalje da pričaš! Ja mislim da lažeš. Koga su Karici prevarili?

Mirko

10.09.2017 10:18

Dobro je da BK počinje sa radom, s obzirom da američki CIA general preuzima I B92 i Prvu gde treba da bude gospodar istine nad nebom Srbije. Nadam se, da mu vlast nece dozvoliti da razgrabi ove dragocene drzavne resurse. Sada im treba još da preuzmu REM, pa da budu svoj na svome.

Klid

10.09.2017 10:36

Svi kubure sa voditeljima i voditeljkama. Svi bi oni hteli da pokazu koliko su pametni, pa neprekidno trtljaju i prekidaju interesantne goste koje bi gledaoci slušali šta imaju da kažu. Naročito, ujutru kod Marica, gde je ona ženska višak i ima talenat da nervira gledaoce, jer nema osecaj kada treba da cuti.

ozlojadjeni

10.09.2017 12:27

Glavni finansijer SNS

kad bi svaka buba med brala...

10.09.2017 14:31

Ovaj čovek prolupao načisto.BK TV jeste bila dobra televizija jer su radili najbolji profesionalci,a ne kovači i tamburaši.To kako je on napravio čuveni prvi milion to je isto kao i one gajbice.Kako je Srbija čerupana dobro da nije bankrotirala.

Vane

10.09.2017 16:39

@kad bi svaka buba med brala... - Ja bi rekao da si ti prolupao...Tvoji žuti su krali i pljačkali po Srbiji. Svi su ušli kao sirotinja, a na kraju milioneri. Bogi je bio milioner i pre politike.

Teo

10.09.2017 14:36

Siguran sam, da se Bogi nece obrukati i da ce njegova TV imati sliku u HD kvalitetu, a ne kao Palmina televizija.