Dajana Paunović
Printskrin Clip.rs
Dajana Paunović

Printskrin Clip.rs

Dajana Paunović, Foto: Printskrin Clip.rs

Iako se nakon saopštenja nisu oglašavali, ona za „Alo!“ kaže da joj život nije stao posle razvoda, već da ima planove i nove poslovne ponude.

 

S obzirom na to da je nakon udaje za Žiku pre pet godina zapostavila karijeru pevačice i voditeljke, pitali smo je kako će sada da se izdržava.

Ona je u braku bila posvećena porodici dok je Žika gradio karijeru. Iako je u jednom trenutku otvorila salon lepote, nedavno ga je zatvorila.

- Nije mi život stao. Sin i ja sigurno nećemo biti gladni i žedni - kaže Dajana i otkriva da će nastaviti karijeru, ali ne želi da otkriva da li će to biti u ulozi pevačice ili voditeljke.

- Sada ću da se posvetim sinu, za sve drugo ima vremena. Pričaćemo o tome kada dođe vreme. Postoje neke ideje, a dobila sam i nekoliko ponuda, pa ću videti. Još je rano da pričam o tome, kada dođe vreme sa zadovoljstvom ću sve da otkrijem - tajanstvena je Paunovićeva, koja trenutno sa sinom živi u svom devojačkom domu.

Ona ne želi da otkrije da li su tačna gradska šuškanja da joj je Žika ostavio stan, u kojem će živeti sa njihovim sinom.

- Bože, svašta! Neću o tome da pričam, previše sam rekla. Dogovorili smo se da objavimo zajedničko saopštenje upravo zato da ne bismo produbljivali ovu temu, ali eto - kaže Dajana, koja je sa bivšim suprugom pre dva dana proslavila sinovljev rođendan.

- Dušanov rođendan obeležili smo u kući, u krugu porodice, zato što je njegovo društvo iz vrtića na Kopaoniku. Čekamo da se oni vrate da bismo pravili slavlje iduće nedelje u igraonici. Od mene i Žike je dobio ono što je tražio. To su kockice i Betmen, pošto je to nedavno gledao u crtanom filmu u bioskopu - otkriva Dajana, koja blista i ne skida osmeh sa lica otkad je ponovo solo.

Komentari (4)

Rođendan

25.02.2017 15:27

Koji polu svet čemu pridajate značaja alo GLADAN JE NAROD.

Natürlich

25.02.2017 18:50

Ima vremena ...Neka sačeka. ...alimentacija od 1.000€ i odlično. A što bi radila.haha

Niz moravu vetar duva

25.02.2017 19:53

Kome je je poznata ova persona i po čemu???

lazar

26.02.2017 10:54

Treba da je sramota da to izjavi. Unistila brak, dete i bivsi muz imace traumu celog zivota a ona ce da se provodi po splavovima i da juri sponzore da je finansiraju.