Mladen Vuletić
Printskrin TV Happy
Mladen Vuletić

Printskrin TV Happy

Mladen Vuletić, Foto: Printskrin TV Happy

Vuletić se, podsetimo, sinoć našao pred diskvalifikacijom, a njegova sudbina u rijalitiju stavljena je upravo u Požgajeve ruke, koji ga je ipak poštedeo.

Jutro posle burne noći dvojica učesnika našla su se u "tajnoj sobi". Rekli su šta misle pošto su se strasti smirile.

- Ne ponosim se činom koji sam uradio, napravio sam glupost i dobio sam zasluženu kaznu. Dao sam reč da više nikada neću udariti nikoga u rijalitiju. Požgaj je dobio duboko izvinjenje od mene, ali i dalje smatram da je on najgori čovek koji je ikada kročio u ovu vilu - rekao je Mladen.

Aleksandar Požgaj

Printscreen

Aleksandar Požgaj, Foto: Printscreen

Požgaj je ovo izjavio:

- Mladen je ovde došao da pošteno zaradi honorar kao i ja. Prihvatio sam njegovo izvinjenje i siguran sam da me više nikada ne bi povredio. Nastavljamo gde smo stali.

Komentari (6)

Sandra

13.01.2018 18:28

Treba ovog bolesnika, ljigu i gmaza Pozgaja trpati u vezi zene . Lakicu samo napred nega bolesna ljiga i gmaz izleti iz vike hihihi Nije ona svetica

zix za ja

13.01.2018 20:04

@Sandra - Ako ti je ovaj mali neostvareni miš idol, svaka čast. Ne kažem da je Požgaj cvećka, ali ovaj kratkonogi mišoliki gmaz od Lakića što umišlja da je frajer, ne misli na daleko kad se usudjuje da izmišlja ili, kako ti to stručno zoveš trpa, nečiju ženu, ćerku, sestru... koja nije u rijalitiju. O nabildovanoj, istetoviranoj sirovini s planine Mladenu, nemam komentar.

zakon

13.01.2018 18:41

stititi okorelog nasilnika Ito iz druge drzave gledajuci emisiju slusajuci ko ga sve podrzava vise mi nije jasno sta je ovo ima Li drzave zakona kuda idemo neznam. mozda samnom nije nesto

nedjo

13.01.2018 23:32

obojica ne vrede 5 pisljivih para

DRAGAN

14.01.2018 14:53

Samo polako dok izadje ima majstora i za njega koji ga samo cekaju

Sretko

15.01.2018 15:30

Ljigavac Lakić "gajbonoša" kome je majka IDOL u 34 godine, sve kaže o njemu, potrčku Dalile. A steroidni debeljuca Mladen glumi šerifa uz Perovića kopaća grobova u Kolašinu. Kako samo svi LAŽU da su bili veoma nadareni sportaši ahahaha. Majko moja gde samo nadjete takve debile primitivne i nikogoviće?!?