farma
screenshot
Ivan Ivanović Đus

Rajko Ristić

Ivan Ivanović Đus, Foto: Rajko Ristić

Pre sedam godina su ga diskvalifikovali iz rijalitija "Farma" i to zbog skandala sa pobednikom te sezone iz 2010. godine. Sa imanja su ga izbacili jer je navodno seksualno i mentalno zlostavljao Miloša Bojanića (između ostalog mu je gurnuo prstenac) koji je potom bio prvi i poneo nagradu od 100.000 evra.

Miloš Bojanić u Parovima

Dailymotion Screenshot

Miloš Bojanić u Parovima, Foto: Dailymotion Screenshot

Potom je pobedio u rijalitiju "Dvor" (2011) i rešio da se povuče iz TV programa ovog formata.

Iako je reper Ivan Ivanović Đus rekao posle "Dvora" da je njegova rijaliti karijera završena, izgleda da je muzičar rešio da porekne te reči i da će se useliti u subotu uveče u luksuznu vilu "Parova" kada počinje šesta sezona tog rijalitija.

Kako je poznat po "jeziku bez dlaka", i ovoga puta se od njega može očekivati da pravi šou i ulazi u žestoke provokacije sa rivalima.

Pored Đusa, šuška se da će u "Parove 6" ući i učesnici iz prethodne sezone Mladen Vuletić, Miljana Kulić, Milutin Radosavljević Mili, Vesna Rivas, ali i neki od takmičara iz ranijih serijala poput Lepe Lukić, Zmaja od Šipova, Marka Perovića, Zorice Marković, Bore Drljače... Čak se u medijima spekuliše da će luksuzna vila ponovo ugostiti i bivše rijaliti ljubavnike i šampione - Nenada Marinkovića Gastoza i Zoricu Dukić.

Zorica i Gastoz

Printskrin TV Happy

Zorica i Gastoz, Foto: Printskrin TV Happy

Komentari (2)

mila

15.09.2017 14:45

E on ce da doprinese...pored matorog olosa koji ulazi svi mladi su nebitni...eeeej Zorka,Bora,Era i Lepa...pa sta radite???Ko ce njih da gleda vise?

REALNO

15.09.2017 18:09

KAKO DA NEUDJE KADA NEMA ZASTA PAS DA GA UJEDE,RIJALITI MU PRUZA BESPLATAN STAN I HRANU A MOZE DA REPUJE UKUCANIMA.