Zadrugari
Screenshoot Youtube
Zadrugari

Screenshoot Youtube

Zadrugari, Foto: Screenshoot Youtube

- Zadrugari, evo nekoliko informacija kako ne biste nagađali i spekulisali. Salon je otvoren u 8 časova, kao i uvek nedeljom. Radnici su došli u 7:30 časova. Andrijana je pitala da uradi nokte, a posle se uspavala. Sanja je otišla u salon u 10:30, a rečeno joj je da do kraja nemaju vremena, mogu samo da joj skinu nadogradnju, što ona nikako nije želela. Niko osim njih nije zakoračio u salon. To što ste se uspavali i prespavali celo radno vreme, to nije naš problem - pisalo je u pismu Velikog šefa.

- Ja jesam ustala u 15 do 8 i čekala da se objavi da je salon otvoren. Ja sam zaspala, otišla sam tačno na vreme, ja nisam odbila. Meni je dečko rekao da ne zna da li ćemo stići sve, jer nemamo mnogo vremena. Ja sam mu rekla da odluči da li će sad da mi skine ili sledeći put - objasnila je Sanja. Kako su se ukućanke žalile da nisu bile informisane o nekim pojedinostima što se tiče otvaranja salona, Saška Karan je ponovo ustala kako bi iskritikovala i stavila do znanja da su opravdanja i te kako smešna.

- Pa da si ga zamolila da ti odradi to, on bi to sigurno učinio. Ja ne znam šta je ovo, ali meni je ovo smešno, vi ste smešni! Niste ništa uradili zato što niste ustali! Sve je moglo da se odradi na vreme! Treba biti uporan. Ovo pismo nije džaba došlo, tako da, bez opravdanja - rekla je Saška.

Zadrugari

Screenshoot Youtube

Zadrugari, Foto: Screenshoot Youtube

- Nemoj da pričaš kad ne znaš o čemu se radi! Ne može za kratko vreme da mi skine kosu, bre! Šta se ti mešaš! - bila je besna Sanja. Nakon burnih rasprava koje su u toku dana nastale zbog nje, Luna je ustala i konačno priznala zbog čega je propustila priliku da reši svoj problem o kojem je toliko dugo pričala:

- Mrzelo me da ustanem, nije mi se išlo da menjam nadogradnju. Nisam ustala, hvala Velikom šefu, ali doći ću sledeći put - bila je kratka Luna. Njen odgovor vidno je iznervirao one ukućane koji su umesto mogli da iskoriste priliku za neke druge svrhe, a među njima bila je i Zorana Stefanov, koja je izjavila da je želela da skrati kosu.

- Šta će tebi šišanje, te tvoje tri dlake, kad si i ovako ružna još ti šišanje fali. Ali ti imaš neke traume iz detinjstva čim se tako ponašaš, pesimistično - odgovorila joj je Saška. Konflikti su bili sve jači i burniji, a ko se još uključio u razgovor kako bi razrešio ovu situaciju, pogledajte u nastavku.

 

Komentari (2)

Mensista

04.02.2018 19:28

Ma, ko ovu agresivnu budaletinu forsira ? Kadar kupuje tako sto se svadja, vredja, fizicki nasrce, narocito na mlade i lepe devojke!

Mira

04.02.2018 20:21

Zorana je bas lepa cura. Ne razumem Sashku koja moze majka da im bude, da tako govori curama. Na tranu sto je Zorana lepsa od Saskine cerke, pa bi joj bilo bolje da ne komenatrise, ali sve da je ruzna, nenormalno je da joj to kaze,