Promenila i frizuru: Dara Bubamara
Goran Srdanov
Promenila i frizuru: Dara Bubamara

Goran Srdanov

Promenila i frizuru: Dara Bubamara, Foto: Goran Srdanov

Ona je vreme provodila kod kuće uz prijatelje i porodicu, a naš paparaco ju je uslikao juče prvi put nakon što je imala hiruršku intervenciju.

Dara se pojavila u javnosti kako bi gostovala u jednoj emisiji, a može se primetiti da se veoma promenila, a promenila je i boju kose.

Dovezao je prijatelj na snimanje

Goran Srdanov

Dovezao je prijatelj na snimanje, Foto: Goran Srdanov

- Kao što se pisalo proteklih nedelja, zbog operacije slepog creva morala sam da odložim sve obaveze i da se maksimalno posvetim svom zdravlju. Kada sam izašla iz bolnice baš malo sam jela, a gledala sam da izbegavam nezdravu hranu. Za ovih mesec dana smršala sam 10 kilograma. Da nisam morala na hitnu operaciju, ne bih se ovoliko ni posvetila svom zdravlju - priča za „Alo!” pevačica i dodaje da je nakon operacije jela samo voće i povrće.

Dara Bubamara

Goran Srdanov

Dara Bubamara, Foto: Goran Srdanov

- Smršaću još, ovo je tek početak. Hoću još jedno desetak kilograma da skinem, da izgledam top. Mogu da kažem da sam postala vegan i da više uopšte ne želim da jedem meso. Dugo sam razgovarala sa nutricionistkinjom i ona mi je objasnila da smatra da je za mene najbolje da iz ishrane izbacim meso. To sam, naravno, odmah prihvatila, pa sada mogu da kažem da su njeni saveti urodili plodom, tako da ću nastaviti da se hranim isključivo sirovim hranom. Nema više slatkiša i gaziranih pića - poručuje Dara.

Podsećanja radi, Dara je početkom decembra završila u bolnici zbog bolova u stomaku. Lekari su brzo reagovali i odmah joj operisali slepo crevo.

Komentari (8)

Сава Прокоповић из Ритопека

26.12.2016 07:58

Ми подржавамо Аџић Радојку, која је себи наденула тзв. уметнички име Бубамара Даринка, а раније су је звали Кошава са Дунава (док је била млада, наивна, амбициозна, поскакљива, неухрањена, податнија, жгољава, скакутава, врцкава). Њен стас, тело, леп глас осваја све нас. Радицино попрсје, међуножје, трупло је очарајавуће. Ој, Радо, ој, Радмила, шта си с нама учинила...

Kvazimodo Sorabius

26.12.2016 08:36

Narode, bice sve dobro, svi silikoni su na okupu! Da se opameti nema sanse, i dalje ce misliti da je velika, najveca, "zvezda", vozice bahato i kroz crveno... Poreznici ce i nju zaobilaziti. Srbija!

Milojko

26.12.2016 08:53

Ej zabole nas što je ona smršala, nekada mi je bila jako simpatična i kao osoba i kao pevačica ali sada mislim stvarno šta reći, samo pokušava da na sebe skrene pažnju, u suštini ništa specijalno!

...i tata ne bi sine..

26.12.2016 19:01

@Milojko - Ostali samo silikoni!

JADNA JE ONA

26.12.2016 10:12

POKUŠAVAM DA JE JADNU ZAMISLIM SA 10 KG- MANJE A SILIKONI ISTI. IMA DA POLETI, ILI DA PADNE NA NOS AKO JE "PRETEGNU" TU JE SAD RASKORAK. RUŽNO JE BILO I PRE, TAKO VELIKE SISE NA TAKO MALOJ ŽENI, A TEK SADA. ŽENA JOŠ MANJA I TANJA, A SISE ISTE. JEŽIM SE NA SAMU POMISAO.

blagoje supic

27.12.2016 05:52

@JADNA JE ONA - ne postoji ruzna zena ali kerempuh bila i ostala.kako stari sve gore stanje a otac joji danas mnogo lijep covjek.

XXL

26.12.2016 11:22

Ovaj da nije možda Ona bila na topljenju čvaraka ... ups, ovaj sala ili kako to neki zovu - liposukciji?

milojko iz leštana

26.12.2016 12:38

mogao bi sava manje da njake,a što se tiče radojke ako si stvarno smršala 10 kila ko zna koja su vnago vadili iz tebe