Arpad Sabo (29)
privatna arhiva
Arpad Sabo (29)

privatna arhiva

Arpad Sabo (29), Foto: privatna arhiva

- Moja ćerka volela ga je 1.000 puta više nego on nju i nije htela da ga ostavi, iako sam je molio da nešto učinimo. Nisam na njoj primećivao tragove nasilja, pretpostavljam da ju je tukao, ali dobro znam kakvu je psihičku torturu prolazila, jer su u dva navrata živeli kod nas u stanu - kaže utučeni otac.

Uviđaj policije
Uviđaj policije, Foto: Branko Jančković

Arpadu Sabu (29) određen je pritvor do 30 dana. U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu su naveli da se ubica supruge i ćerke branio ćutanjem prilikom saslušanja kod sudije za prethodni postupak. Ni kada je uhapšen, nije hteo da kaže zbog čega je ubio svoju suprugu i ćerku.

Komentari (4)

Beograd

19.08.2016 08:30

Ako je udata žena sa detetom ne može se nazivati devojkom. Vrlo loše napisan tekst. Sto se tiče ubistva nedužne žene i deteta, treba otići posle prvog šamara jer to pokazuje loš karakter čoveka, plus alkoholizam. Roditelji treba odmah da zaštite dete od nasilnika, a ne da podstiču ostanak u lošem braku zbog "obraza" što se svakodnevno dešava i dovodi do tragedije.

starica

19.08.2016 08:32

Ma dosta vise tih manijaka i ubica - kazne moraju u svakom slucaju da se poostre jer kao sto vidimo, zivot jedne zene ili deteta vise nema nikakvu vrednost u Srbiji! Kad god neka pijana ili trezna osoba pozeli kolje, siluje, ubija, muci kasapi slabije od sebe a to su uglavnom devojke, zene i deca pa cak i rodjena majka ili otac. Za takve je samo tamnica na hlebu i vodi jednom nedeljno!!!!!!!!!!!!

Драгомир

19.08.2016 09:43

Овде није место за атрактивне изјаве али ћу ја то учинити.Четири деценије сам у браку и никада супругу нисам ни у шали ћушнуо како то глупандери знају по задњици.Моје гесло је од првога дана ... РОДИЛА НАМ ДЕЦУ И ТРПИ МЕ БЛЕСАВОГ ... А оно блесав значи - нема батина,скитања,јурења за сојкама,нема пијанства,домаћинско понашање.... Оженио сам у то време једну од најбољих девојака која ме је на почетку ,,упарадила,, и зато смо толико у браку!Да је истучем?Знате ли шта би ми урадила када се успавам!

GLUMICA

19.08.2016 12:35

@Драгомир - Sreca tvoja sto je se plasis inace bi o tebi pisali komentare kao o zrtvi nasilja.Tesko tebi i tvom zivotu,iskreno te zalim. Primi moje saucesce.