Jelena Marjanović
Alo!
Jelena Marjanović

Alo!

Jelena Marjanović, Foto: Alo!

Tekstopisac, stomatolog i novinar Saša Milošević, autor stihova za Anu Bekutu, pokojnu Jelenu Marjanović i druge estradne zvezde, preminuo je u 47. godini. 

Njegovo telo pronašli su rođaci u stanu u Beogradu, a pretpostavlja se da mu je srce stalo na Badnji dan ili Božić.

Najveći hitovi iz njegove radionice su "Zlatnik" i "Bato, bre" koje su otpevale Tanja Savić i Indi, a pesmu je zajedno uradio sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice iz Borče.

Saša je autor i stihova uklesanih na spomeniku pevačice koji glase: "Taman smo, taman disali isto... Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože..."

Iako po osnovnoj vokaciji doktor stomatologije, Milošević je više od dve decenije, kao tekstopisac sarađivao s najpopularnijim imenima domaće estrade.

- Krao sam zanat od najboljih srpskih tekstopisaca Marine Tucaković, Radmile Todorović Babić i Mile Janković, a stečena znanja pomogla su mi da razvijem svoj jedinstven i prepoznatljiv stil pisanja - govorio je Saša.

Milošević će biti sahranjen u sredu, u 12 časova, na groblju Orlovača pored svoje majke.

Prokletstvo zbrisalo celu familiju

Podsetimo, zla kob porodice Marjanović odnela je pet života za godinu dana. Najpre joj je umro otac Dušan, pa je onda ostala i bez strica. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica.

To je potvrdila i bliska rođaka ove porodice. Ona je na godišnjem pomenu Zorici Krsmanović prišla našoj novinarki i otkrila strašnu tajnu.

Nema više Krsmanovića

- Otišli su svi, nema više Krsmanovića! Ni sama ne znam na koliko sam sahrana i pomena bila. Dušan Krsmanović, Jelenin otac, koji joj je bio oslonac u životu, oboleo je 2007. godine od teške, maligne bolesti.

Preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se dogodilo iznenada. Bio je to težak udarac za Jelenu. Od šoka je izgubila glas, počela je da peva tek posle tri godine.

Ubrzo je umro i njegov brat, a Jelenin stric. Ona je za njega bila posebno vezana - priča rođaka i dodaje:

- U međuvremenu, od kancera je obolela i Jelenina majka Zorica. Onda je došao taj kobni 2. april 2016, kad je Jelena nestala, a njeno telo nađeno je dan kasnije na nasipu u Borči. Nesreći ove porodice nije došao kraj. Jelenina baka Pelagija (75) umrla je 25. maja.

Od tuge za ubijenom unukom dobila je moždani udar. Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović (53) od tada se još više pogoršalo. Njena bolest je uzela maha, pa je u septembru smeštena u bolnicu. Umrla je 4. oktobra 2016. u svojoj kući u Borči.

Rođaka prorekla: Biće još žrtava!

Sagovornica otkriva da je čula da je na ovu porodicu pre deset godina bačena kletva, koja je počela da se ispunjava odlaskom Jeleninog oca.

- Neverovatno da je nestala čitava porodica! Sve normalni i čestiti ljudi, ne znam šta su skrivili, a sada su mrtvi. Kad sam čula za tu kletvu nisam verovala niti obraćala mnogo pažnju, a onda su počeli da odlaze jedan za drugim.

Zla kob je uzela maha i ko zna da li će se zaustaviti. Strahujem da ovo nije kraj, da se serija nesreća neće zaustaviti i da će, nažalost, biti još žrtava među ljudima bliskim Jeleni - priča ova očajna žena.

Komentari (4)

Pera Detlic

08.01.2018 22:33

Da li se ovo uklanjaju svedoci?

nada

09.01.2018 00:02

A da nije mama Zorica tu umesala prste i proklela ih jer nije ni Jelenu volela pa sto bi njenu familiju !!!!!!!!!!!!!

Moderna vremena i neznanja

09.01.2018 07:10

Zvuci prosto,primitivno,zatucano...Ali,ako se naucne institucije najviseg ranga poput CERN-a,i mnostva drugih institucija,grupa i udruzenja tajnih i javnih koje vladaju ovom planetom, bave prastarim ritualima,prinosenju zrtava,kletvama i zakletvama,bacanjem ruina,...onda je i ovo vrlo verovatno.Na kraju zar mnogi ljudi nemaju pitanje za mnostvo neobjasnjivih i licno nicim izazvanih losih dogadjaja u sopstvenim porodicama? Neznanje o necemu nije dovoljno da se to nazove nepostojecim i nemogucim.

ruzaa

09.01.2018 08:20

Kako mozete pisat da nema vise Krsmanovica....mozda bi to nekome odgovaralo i islo u prilog...Krsmanovica ima....stric od pokojne Jelene,strina,sestra od strica itd.....PRAVDA ZA POKOJNU JELENU!!!!