Trudnica Trudnoća
Shutterstock
Skupština Srbije Parlament

Profimedia

Skupština Srbije, Foto: Profimedia

Jedna od radnica u parlamentu ostala je trudna s poslanik prošlog sastava Skupštine Srbije, inače oženjenim, pa se tamošnji političari međusobno domunđavaju i upiru prstom jedni u druge da su baš oni ti koji su zgrešili, saznaje "Kurir".

Ova priča već uveliko kruži po kuloarima u parlamentu, a najzabavnije je poslanicima, koji ćuškaju jedni druge i između sebe organizuju kladionicu ko je krivac za ovu aferu.

- U Skupštini je bila ludnica kada se saznalo da je ona ostala trudna. Nije prvi put da parlamentarci nasrću na zaposlene, svi se međusobno šale na račun poslanika koji nije bio imun čak ni na čistačice. Ovu damu dovodili su u vezu s mnogim poslanicima, ali je sa jednim iz vladajuće koalicije bila u dužoj vezi pa se pretpostavlja da je dete njegovo - kaže izvor ovog lista.

Poslanik je, kada je saznao šta se desilo, dobio napad panike jer nije znao kako da se iskobelja iz ove situacije. bio je pred nervnim slomom, plašio se da mu afera ne razori porodicu, ali i upropasti izglede za dalju karijeru.

Komentari (6)

Čiča Gliša

31.08.2016 01:40

Ja jedini znam ko je zaista otac tog deteta. Ovu tajnu znamo samo vi i ja. A tata je.........???? Tata mu je ćale!!!

momazver

31.08.2016 07:23

Drago mi je što je dama dovodjena u vezu SA mnogim poslanicima.To pokazuje brigu onoga, ko ju je zaposlio ,o poslanicima.Ali u nezgodi ima zgode.Mora se zaposliti nova dama.A njoj, brate,a i POSLANICIMA OBJASNITI DA POSTOJI NEŠTO ŠTO SE ZOVE *HIGIJENSKA GUMICA*...i kako se i u kojim prilikama upotrebljava!!!...da ne bi švaleri,pogotovo oženjeni, eventualno zaglavili u neprilici..ali nemojmo ih preterano osudjivati ,biće se ugledali na primer iz najviše politike!

MAČIĆ

31.08.2016 09:12

U PRINCIPU, NIJE BITNO DA LI JE MLEKAR NAPRAVIO DETE MEDECINSKOJ SESTRI, mislim kakve veze ima ko je on a ko ona, Njihov problem. Danas će 1000 ŽENA ostati trudne sa nekim MUŠKARCEM. Zar je veliki greh to što je neko poslanik, a neko nije. GREH JE SAMO ŠTO JE ON OŽENJEN A ONA NASELA NA NJEGOVE LAŽI ILI ŠARM, ILI ON PAO NA NJENE ČARI. ZATO OSTAVITE FUNKCIJE NA MIRU. DVA LJUDSKA BIĆA što je normalno IMALA SEKS I DESILO SE DETE. ŠTA JE TU ČUDNO. PRIRODNA STVAR.

momazver

31.08.2016 10:31

@MAČIĆ - Mačiću.principi su k'o šeširi.Najbolje stoje kad se malo nakrive,a ova dama ga je/PO TEXTU/ krivila po Skupštini i te kako.Na radost poslanika. Dakle, šta si pesniče hteo da kažeš.Biće svagde mu je bolje nego..u Skupštini???!.....Nego ,da sam ja na mestu tih skupštinski švalera,opasno bi se zamislio.U ovom sazivu dobili su i opasnu konkurenciju...koja brine o ljudskim resursima države.

verica

31.08.2016 15:17

samo nek se oni jasu preko nasih ledja

Teodora

31.08.2016 16:03

Ove snsOVCE ne samo da iz sklupštine j... sve nas, nego i skupštine službeniike i saradnike koji im u tome pomažu. Opšta ........NapreDNO!!!!!!!!!