Aleksandar Vučić, Čedomir Jovanović i Zorana Mihajlović
fotomontaža
Aleksandar Vučić, Čedomir Jovanović i Zorana Mihajlović
Aleksandar Vučić, Čedomir Jovanović i Zorana Mihajlović, Foto: fotomontaža

 

Dok se pojedincima ne sviđa to što se rijaliti vraća na male ekrane, većina je zadovoljna, pa su gledaoci u anketi našeg lista otkrili koje bi političare voleli da vide na imanju u Lisoviću. Srbi su odlučni u tome da žele da vide kako Zorana Mihajlović hrani svinje, kako Čeda Jovanović muva starlete, kao i kako se zabavlja Ivica Dačić.

Čovek iz naroda:  Ivica Dačić
Čovek iz naroda: Ivica Dačić, Foto: RAS

 

Mirjana Vasić
Mirjana Vasić , Foto: Ana Paunković

 

Mirjana Vasić (68): Volela bih da vidim Vučića i Tomu
- Ta „Farma“ je nešto najružnije što postoji. Ima mnogo vulgarnosti, a to deca gledaju. Izgleda da nemaju ništa pametnije da puste. Političari me ne interesuju, ali bih, eto, volela da vidim Vučića i Tomu kako se snalaze u seoskim uslovima.

Miki  Kalamperović
Miki Kalamperović, Foto: Ana Paunković

 

 

Miki Kalamperović (39): Ivica Dačić je čovek iz naroda
- Samo pod uslovom da ova „Farma“ ima više kulture, humora i civilizacije, a manje svađa, ja bih je opet gledao. U tom rijalitiju bih voleo da učestvuje Ivica Dačić, jer on je čovek iz naroda i zna s narodom. Veseo je, ume da zapeva, da se raduje, a i voli ga nacija.

Biljana  Racanović
Biljana Racanović, Foto: Ana Paunković

 

Biljana Racanović (43): Čeda je interesantan
- „Farmu“ gledam povremeno. Bolji je format od drugih rijalitija jer su uslovi teži, pa je zanimljivije gledati. Na primer, zanima me kako bi se Čedomir Jovanović snašao, ne zato što mi je kao ličnost nešto posebno interesantan, nego se po novinama provlači da je zapao u finansijsku krizu, pa da se izvuče.

Miroljub  Jovanović
Miroljub Jovanović, Foto: Ana Paunković

 

Miroljub Jovanović (65): Zorana bi se fino snašla na imanju
- „Farma“ je, da se razumemo, ispiranje mozga. Ali ako mene pitate, ja bih Zoranu Mihajlović zatvorio malo tamo, mlada je žena i snašla bi se fino. Voleo bih da vidim kako hrani prasiće, pa da tako shvati koliko zaista vrede, da bi se posle i seljaku plaćala prava vrednost.

Rada  Radojčić
Rada Radojčić, Foto: Ana Paunković

 

Rada Radojčić (68): Vučić bi se dobro snašao
- Najbolje bi bilo da se „Farma“ ukine i da se deci da nešto pametno da gledaju. Samo se svađaju. Volela bih da vidim Vučića na tom imanju, jer je najpametniji i verujem da bi se odlično snašao.

Elvis Son
Elvis Son, Foto: Ana Paunković


Elvis Son (27): Čeda ne bi bio uopšte loš
- Taj rijaliti je skup budala, splet starleta i kriminalaca, a narod to gleda umesto ozbiljnog, kulturnog i obrazovnog programa. Toma bi bio interesantan i sigurno bi tamo stalno bio gazda, kao i ovde. Mada ni Čeda ne bi bio loš, muvao bi starlete.

Srđan Pavić
Srđan Pavić , Foto: Ana Paunković


Srđan Pavić (30): Super je što ponovo počinje rijaliti „Farma“
- Super je što opet počinje, imaću čime da ubijem slobodno vreme. Posebno obožavam Vučića, on je moj čovek i voleo bih baš da ga vidim na farmi. Zanimljivo bi svima bilo da ga vidimo kako muze krave, a pošto je izuzetno pametan čovek, snašao bi se odlično.

Stevan  Pavlović
Stevan Pavlović, Foto: Ana Paunković


Stevan Pavlović (70): Političarima tamo nije mesto
- Rijaliti šou „Farma“ je nacionalna bruka, sramota nad sramotama, dno dna. Kvare mladost, a postoje mnogo korisniji programi na televizijama. Nijednog političara ne bih voleo da vidim na tom imanju jer njima tamo nije mesto.

Komentari (3)

ZOLE

20.01.2016 20:58

Vecina bi volela da ih vide u ZATVORU

ana

20.01.2016 21:53

marica i rraljku sa sinom

Teodora

21.01.2016 01:12

Ma kakva farma, trebalo bi - morali bismo - sve njih, sa vučićem i nikolićem na čelu, naravno i obavezno, da pošaljemo na višegodišnju robiju! Opljačkali su Srbiju i narod, i upropastili ono malo što je ostalo od države. Banda!!!!!!!!