Anamarija Džambasov
Printskrin TV Hepi
Anamarija Džambasov

Printskrin TV Hepi

Anamarija Džambasov, Foto: Printskrin TV Hepi

Anamarija je sa 18 godina ostala bez porodice. Otac, inače kriminala, umro je kada je Anamarija imala samo dve godine, a majka, brat i sestra su bili narkomani i svo troje su umrli od droge. Ubzo posle njihove smrti preminula joj je i baka, koja je imala povišen šećer. Sve to se desilo u razmaku od samo nekoliko meseci.

- Mama je često bila u zatvoru, policija nam je stalno dolazila u kuću. Inspektorke su me čuvale da joj ne bih pomagala u dilovanju droge, ali mama me nikad nije dovela u takvu situaciju. Imala sam samo sedam godina kada su je uhapsili a mene odveli u Dom. Tamo samo provela ukupno deset godina, ali išla sam povremeno u Zagreb da posećujem porodicu, svaki praznik sam provodila s njima. Stalno sam maštala o tome da ću, kad izađem iz Doma, konačno biti sa porodicom i taman kad sam to dočekala i postala punoletna - svi su umrli u razmaku od nekoliko meseci - pričala je Anamarija dok su je njeni cimeri nemo posmatrali.

- Sećam se i kad su ljudi dolazili kod nas da kupuju drogu, tada bih obično otišla da se igram u sobu. Ali meni je bilo zanimljivo da ih gledam dok sede u sobi i klate se gledajući u jednu tačku, nisam znala šta im je. I, možda zvuči smešno, ali volela sam da udišem miris marihuane koju su pušili. Tada nisam znala šta je to - bila je iskrena Anamarija.

Kada je ostala sama, Anamarija je pomišljala i da se ubije, ali je na sreću odustala od toga. Svo nasledstvo koje je dobila je potrošila na kocku i drogu, dok nije ostala švorc i bez krova nad glavom.

Na sreću, Anamarija je uspela da pobedi poroke, pa je za život zarađivala konobarisanjem.

- Kada sam shvatila da sam ostala bez ičeg, našla sam posao u kafiću i od prvih para potražila stan. Živela sam sa studentima i, malo po malo, uspela da se vratima u "normalu" - završava priču hrvatska starleta.

Komentari (2)

kiki

04.05.2016 01:59

kcer je igora dzambazova muzicara crvenih koralja indeksa...zasto to ne napisete jasno i glasno je sve rekla devojka

cecaja

04.05.2016 10:23

@kiki - igor joj je stric,a ne otac