Saša Popović
zoran ilić
Saša Popović

zoran ilić

Saša Popović, Foto: zoran ilić

Direktor “Grand produkcije” je konačno je rešio tu dilemu.

- Moja ćerka je povukla na mene, nije na majku. Da je povukla na majku, bila bi pevačica, ali pošto nije, mislim da će ona da viče ono “ide dalje, ide dalje”! (smeh) - rekao je Popović u intervjuu za “Skandal” i otkrio da zvezde “Granda” sada imaju znatno povoljnije ugovore nego prethodnih godina.

- Ugovori se i dalje potpisuju na devet godina, samo je razlika u tome što se sada samo u prvoj godini imamo onaj odnos 50:50, a već naredne je 70 odsto u korist pevača - rekao je on.

 

 

A post shared by Sasa Popovic (@sasapopovic1) on Jan 5, 2015 at 2:24pm PST

 

Popović je takođe rekao da nije ljut ni na jednog pevača koji je otišao iz “Granda”, uključujući i Milana Stankovića, kao i Daru Bubamaru, Tanju Savić i Jadranku Barjaktarović, i da su vrata svima otvorena.

On je otkrio i da su najtraženije „Zvezde Granda“ Milica Pavlović i Aleksandra Prijović, a posebno je pohvalio Miličino ulaganje u karijeru:

- Bila je pretposlednja u takmičenju, ali se mnogo žrtvovala! Dosta je ulagala u sebe, u pesme, u spotove… Dok su drugi kupovali stanove i automobile, ona je trošila na pesme i to se isplatilo! 

Komentari (1)

Vela

24.07.2017 18:25

Milica jeste puno ulozila u pesme i spotove ali radi se o pesmama koje su kratkog trajanja, ona je slab pevac, dosta je izvlace Grandovi menadzeri sto se tice ugovaranja posla.... ali to ne moze dugo da traje. Nema tu kvaliteta. Vrckanjem niko nije odrzao karijeru a ona samo to dobro radi. Tanja, Milan, Jadranka itd. su druga prica, odlicni pevaci.