Osaka
Osaka

1. Bocvana

Ako spadate u grupu ljudi koji obožavaju da gledaju priloge i snimke o Africi, onda obavezno morate da posetite Bocvanu. U delti Okavango reke planiraju da otvore luksuzni Duba Plain Camp koji će se prostirati na 77.000 hektara. Eto prilike da odete na safari i vidite neke od tamošnjih predatora.

bocvana

bocvana

Bocvana, Foto: Youtube - Print screen

2. Tihuana, Meksiko

Tihuana je grad koji doživljava turistički bum a smešten je u zapadnom delu Latinske Amerike. Poznat je po izuzetno bogatoj kulinarskoj ponudi, pa će mnoštvo restorana, kafića i pokretnih kombija brze hrane dobro da vas zabavi.

tihuana

tihuana

Tihuana, Foto: Youtube - print screen

3.Kingston, Jamajka

Glavni grad Jamajke i rodno mesto čuvenog sprintera Huseina Bolta predstavlja pravu meku ljubitelja rege muzike. Ovde su živele brojne muzičke zvezde kao što su Bob Marli ili Piter Toš.

kingston

kingston

Kingston, Foto: Youtube - print screen

4. Marakeš, Maroko

Marakeš je smešten u podnožju planina Atlas, a svojom egzotikom, mirisima i prelepim prizorima očaraće vas u potpunosti. Na pijacama možete pazariti raznovrsno voće, začine, kao i tradicionalne suvenire.

Marakeš

Marakeš

Marakeš, Foto: Youtube - print screen

5. Kazahstan

Mnoštvo luksuznih hotela koji se nalaze u glavnom gradu Astanu, omogućili su da se i usred stepe razvije turizam za bogate. Novac možete da potrošite u velikim šoping centrima sa raznovrsnom ponudom robe.

Astana

Astana

Astana, Foto: Youtube - print screen

6. Osaka, Japan

Za ovu godinu, tačnije 28. aprila, počinje International Festival Utage, desetodnevni festival hrane koji slavi japansku kulturnu tradiciju.

Osaka

Osaka

Osaka, Foto: Youtube - print screen

 

 

Komentari (1)

Stojko

11.01.2017 19:14

A Dubai, tamo mozete da sretnete Soraju?