Marko Jarić i Adrijana Lima
Profimedia
Marko Jarić i Adrijana Lima
Marko Jarić i Adrijana Lima, Foto: Profimedia

Nakon što je ona provela pola godine u zagrljaju MMA borca umetničkog imena Big Džo, shvatila je da i dalje voli Jarića.

Bez obzira na to što nijedno od njih dvoje nije želelo da potvrdi gradska šuškanja o pomirenju, Lima je očigledno odlučila da otkrije istinu na neobičan način. Da li namerno ili slučajno, Adrijana je svima stavila do znanja šta misli o košarkašu sa kojim je nekoliko godina bila u braku. Zapravo, njih dvoje se nikada nisu zvanično razveli, što je očigledno bio dobar znak da njihovoj ljubavi nije kraj. Fotografiju koju je Marko postavio na svoj Instagram profil tokom boravka u San Francisku, ona je prokomentarisala na simpatičan način.

Marko Jarić
Marko Jarić, Foto: instagram

- Zgodan - napisala je manekenka slučajno ili namerno, ali je u svakom slučaju na indirektan način potvrdila da su tačni navodi o njihovoj obnovljenoj ljubavi.

Kako su njihovi prijatelji nedavno otkrili, nakon što je Lima ostavila Džoa, sve češće se mogla videti u društvu Jarića i njihovih ćerki Valentine i Sijene. Paparaci su ih čak uslikali u Majamiju kako kao prava porodica uživaju u jednom tržnom centru. Podsećanja radi, Adrijana i Marko venčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine, a vest o njihovom razvodu se pojavila pre dve godine. S obzirom na to da je Dan zaljubljenih za osam dana, sasvim je izvesno da bi godišnjicu mogli da proslave u velikom stilu.

Komentari (6)

ZIKA

06.02.2016 13:59

Kad god je neki muskarac ostavi ona se vrati Jaricu do sledeceg,a on je bio tako glup pa je pravio dvoje dece sa njom

veljko

06.02.2016 14:11

Mora da se opet zestoko urokala

nemanja

06.02.2016 20:33

Te su samo za zabavu i nista vise

Kalimero

06.02.2016 23:45

Malo se izduvala sa drugim, pa ajde kod rogonje nazad!! Pošla jednom i opet će..A pritom Brazilka!!!

ana

07.02.2016 03:16

@Kalimero - samo kad nije bilo kontra a bas i jeste

branko

07.02.2016 01:18

Ona je iz FAVELE to je kao ciga mala