Ana Ivanović
Shiseido Promo
Ana Ivanović

Shiseido Promo

Ana Ivanović, Foto: Shiseido Promo

Ana Ivanović i Marija Kilibarda nisu bile u dobrim odnosima duže od godinu dana, ali zajednički prijatelji su ih nedavno spojili, pa je palo i pomirenje.

Nesuglasice između bivše teniserke i voditeljke nastale su kad je Ivanovićeva počela da se zabavlja s fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Ana je posumnjala da je njena prijateljica dojavljivala medijima detalje njihove veze, pa se zato distancirala od nje.

- Ana i Marija skoro su se srele slučajno, bile su kod zajedničkih prijatelja, i tada su razgovarale prvi put posle godinu i po. Ana nije htela da pominje razloge zbog kojih je bila ljuta na nju, zašto je nije zvala na svadbu prošle godine, a ni Marija nije zalazila u to. Ćaskale su neobavezno, imale su dosta toga jedna drugoj da ispričaju. Na kraju su se srdačno pozdravile, videlo se da su obe srećne što su ponovo u dobrim odnosima - rekao je izvor blizak Ivanovićevoj i dodao da se njih dve od tog susreta nisu ni čule ni videle.

- Njihov odnos verovatno neće biti kao ranije. Nekad je Marija letovala kod Ane na Majorki, bile su baš bliske prijateljice. Koliko znam, nisu se jedna drugoj javile čak ni porukom od poslednjeg viđanja - rekao je sagovornik.

 

Komentari (3)

ljubomilko

05.08.2017 22:25

Ana nije zvala Mariju na svadbu iz istog razloga što Jelena Đ. nije dopustila da Đole zove nju.

Ja

06.08.2017 15:22

Sta ce ti ona Ana..samo ce ti se "kaciti" i reklamirati uz tebe. Zivotni uspeh joj je udaja/razvod?? i poznanstvo sa tobom. Kad je "poznata voditeljka" u pitanju o njoj se najcesce pise kad su u pitanju ove teme, sto potvrdjuje i ovaj tekst...

mimi

07.08.2017 16:45

Bilo bi fer da sad Ana napravi reprizu svadbe sa svim gostima i upozove Maru kako bi ispravila gresku i da joj Mara oprosti sto je prenosila novinama, za lovu, Anin privatan zivot! Ako je pametna Ana, brdjanku da izbegva u krugu gde je > r=3km!