Lepi Mića pobesneo
Printscreen
Lepi Mića pobesneo

Printscreen

Lepi Mića pobesneo, Foto: Printscreen

Danas je za vođu umesto Marka Janjuševića izabran Nikola Đeranić Đekson, a situacija je bila krajnje oštra dok su zadrugari čitali pismo u kojem su obavešteni o visini novčanih kazni.

Za više prekršaja kažnjeni su svi učesnici rijalitija. Između ostalog, na teret im se stavlja to što nisu čuvali majmuna, a Miki Đuričić napravio je i prestup tako što je krao stvari iz prodavnice.

Anđela Veštica, Luna Đogani i Žarko Stojanović biće kažnjeni iznosom od 1.500 dinara, kazna za vođu iznosiće 4.000, a svima ostalima biće oduzeto po 2.000.

Nikome, naravno, nije bilo svejedno što će izgubiti novčana sredstva, te je među učesnicima počela i žustra rasprava o tome. Situacija se u jednom trenutku potpuno otrgla kontroli, kada je Lepi Mića upao u žestoku raspravu sa Žarkom Stojanovićem, kojem je uputio čitav niz brutalnih uvreda i psovki.

Na kraju je je potrčao ka njegovom kraju stola, gađao ga flašom i skočio na sto ne bi li ga fizički ugrozio. Na svu sreću, ostali učesnici su ga sprečili u ovoj nameri, a on se ubrzo smirio.

Ipak, ovakva eksplozija besa svedoči da će nasilja u "Zadruzi" biti još... Itekako!

 

Komentari (4)

Ujka Zitko PFK

11.09.2017 16:16

Alo Putine,salji vojsku da smire tenzije.Ne dozvoli da dodje do treceg svetskog rata.Putine probudi se! he he

bgd

11.09.2017 17:29

Zašto ovo veliki gazda dozvoljava. Nekad je za šamar sledila diskvalifikacija, a sada dozvoljavaju da se makljaju na sve strane. Pa deca nam to gledaju i postaju nasilnici. Menjajte nešto podhitno ili ćao.

Mirka

11.09.2017 17:52

Ha, ha konacno ce i mici neko doci glave. Napred Zarko razvali ga, samo ti to mozes svojom inteligencijom.

Ana

11.09.2017 17:55

Ovoj avetinji je bolest toliko uzela maha, da je za lečenje, kasno, a i onima koji su ga kao takvog angažovali, valja snimiti glavu.