Dragan Kojić Keba
Zoran Ilić
Dragan Kojić Keba

Zoran Ilić

Dragan Kojić Keba, Foto: Zoran Ilić

Na najvećem srpskom stadionu bile su i mnoge poznate face, među kojima su, između ostalih, bili Aca Lukas, Bojan iz „Leksington benda“, Dragan Gagi Jovanović, Aleksandar Radojičić i drugi.

Ipak, jedan pevač ima poseban status među pristalicama Crvene zvezde, jer su njegove pesme prihvatili najvatreniji navijači - „delije”. Naravno, to je Dragan Kojić Keba.

Slaviću s trubačima

Keba se prisetio i šta je najluđe što je uradio za Zvezdu. - Kada smo igrali sa Barselonom 1996, išao sam sa trubačima od Autokomande do „Marakane“ pevajući usput. To je trajalo pola sata, a CNN me je snimao. Evo, sada vam zvanično obećavam ću uraditi isto ako prezimimo u Evropi - kaže Dragan Kojić Keba, koji je ponosan na to što su njegove pesme prihvaćene na severnoj tribini.

 

- Istinski sam zvezdaš. Svi mi koji navijamo za crveno-bele smo pravi. Dragan Gagi Jovanović je bio sa mnom na utakmici, zdušno smo navijali i ispričali smo se. Video sam i Acu Lukasa. Za njega znam da dolazi često, kad god može. Miroslav Ilić je takođe vatreni zvezdaš. Snežanu Đurišić sam često viđao na stadionu. Džej je dolazio ranije, sećam se, ali ne znam zašto ga nema sada - rekao je Dragan Kojić za „Alo!“.

 

 

Mogao bi da računa na sve zvezdaše ovog sveta: Keba

Zoran Lončarević

Mogao bi da računa na sve zvezdaše ovog sveta: Keba, Foto: Zoran Lončarević

Poznati pevač je prilično emotivno proživljavao svaki potez fudbalera Crvene zvezde.

- Otkad znam za sebe navijam za crveno-bele. Svojevremeno, kada sam bio u osnovnoj ili prvom razredu srednje škole, Zvezda je izgubila od Seltika, a ja sam polupao radio „Nikola Tesla“ i sve dugmiće na njemu, toliko sam se iznervirao. Sada reagujem staloženije. Navijam, emotivan sam, nemiran, pevam, nerviram se kada pratim nešto do čega mi je stalo i gde do izražaja dolazi takmičarski duh i gde se ostavlja srce na terenu. Takav sam po prirodi - dodao je Keba.

Neću u “Zadrugu” ni po cenu finala

Keba je izričit kada je u pitanju ulazak u popularni rijaliti „Zadruga”. - Ne može „Zadruga“ da se poredi sa Zvezdom. Nemam ništa protiv rijaliti programa, ali nisam razmišljao o tome i ne znam zašto me mnogi vide u toj priči. Ne bih ušao ni po cenu da Zvezda uđe u finale Lige Evrope, jer ne mogu da je merim sa takvim stvarima. Ne mogu da povučem tu paralelu. Ne gledam rijalitije. Zatekli ste me - kaže popularni narodnjak.

 

Komentari (3)

milomir.dv

16.09.2017 16:28

Bolje da je slušao prenos sa zvučnjaka na banderi.

ma idi bre

16.09.2017 16:31

muka nam je od tvojih trikova! Dosadan si narodu!

Ja volim Zvezdu

16.09.2017 17:10

Imam 60 godina i od svoje desete godine sam "bolesna" kad je u pitanju moja Zvezda. Dok sam bila mala deca su se igrala na utrini ja sam čučala pored radija, retko ko je imao u mom kraju TV, kasnije pošto sam i osnovnu i srednju školu završila u Bgd bezala sam na moju Marakanu da bih gledala utakmice. Kao frizerka škola mi je bila preko puta JNA i često sam se svadjala sa navijačima grobara i danas je to moja "rak rana" to je ljubav koja ne moze da se opiše i sinovi su mi pravi zvezdaši