Srba Cvetanović
V. Pešić
Srba Cvetanović

V. Pešić

Srba Cvetanović, Foto: V. Pešić

Portparol Osnovnog suda u Vranju sudija Aleksandra Tošić Arsić saopštila je da će suđenje optuženom za uznemiravanje i seksualno zlostavljanje četiri devojčice, početi 24. januara.

Optužnica tereti vlasnika preduzeća za uzgoj i eksploataciju šuma, sekretara Mesne zajednice Donji Stajevac i odbornika u Trgovištu da je brojnim bezobraznim, vulgarnim i lascivim telefonskim porukama i seksualim ponudama seksualno uznemiravao i ponižavao maloletnice.

Roditelji maloletnica N.M., A.S., D.M. i M.K. iz Trgovišta očekuju da će ruka pravde najzad da stigne lokalnog bogatog i bahatog moćnika, koji je u toku 2015. i 2016. godine brojnim telefonskim pozivima i SMS-ovima maltretirao i vređao devojčice.

Uznemiravajuće pozive pedofila Policijskoj stanici i Centru za socijalni rad u Trgovištu prijavili su roditelji maloletnica.

Trgovište

V. Pešić

Trgovište, Foto: V. Pešić

- Njegovi nastrani i bolesni postupci upropastili su našu porodicu. Sram ga bilo, i on ima ćerku. Javna je tajna da je bestidnik napadao žene i maloletnice. Dobrom drugu uzeo je ženu i vratio je posle nekoliko meseci, ogorčen je otac jedne od maloletnica.

O navodnoj seksualnoj nastranosti optuženog mnogi su znali, ali su ćutali zbog mogućih posledica i osvete svemoćog političara, državnog službenika i privatnika. Zbog šokantnih poruka, stresova i trauma jeda maloletica obatila se psihologu. Druga devojka dugo nije smela sama da izlazi u grad.

- Čekam te kod internat. Kad te vidim, izluđuješ me. Sanjam te golu u krevet. Bolje milom nego silom. Neće pobegneš. Ne me teraj da budem pokvaren, samo su neke od poruka optuženog za pedofiliju.

Srba Cvetanović demantovao je optužbe tvrdeći da je on odbio seksualne ponude jedne moralno posrnule devojke, da su devojke u vreme kada im je slao poruke bile punoletne i da su mu skandal napakovali politički protivnici.

- Kada sam se dopisivao sa navodno proganjanim devojkama D.M. je imala 20, M.K. 37, A.S. 21 i N.M. 22 godine. To dokazuje da nije reč o pedofiliji. Pojedini ljudi pokušavaju da me politički diskredituju, ponize i provuku kroz blato samo zato što im smetam, rekao je Srba Cvetanović. 

Komentari (1)

ja

23.01.2018 16:18

Kada će se ovim bolesnicima stati na put? Ima li država sluha za nevinu decu,mogućnost posledica?????????