Nikola Lakić
Printscreen
Nikola Lakić

Printscreen

Nikola Lakić, Foto: Printscreen

Međutim, sve se dodatno uskomešalo kada je poligraf prepoznao kao laž da je Nikola imao seks sa Ivanom Požgaj pre 5 godina.

No, bivši fudbaler nastavio je da tvrdi da je seksa bilo.

- Istina o celom ovom slučaju znamo samo moja majka, Ivana, Aleksandar i ja... Ostali mogu da nagađaju da li je istina ili ne. Meni je mirna savest, a da li je nekome drugome... Hm... Pravi pokazatelj bio je izraz na Požgajevom licu pre i posle poligrafa. Dakle, sve je jasno kao dan. Ko skapira, skapiraće, ko ne, i ne mora - istakao je Lakić.

Nikola se osvrnuo i na to kako na dalje vidi svoj odnos sa Požgajem, te je odgovorio da li mu je žao što je dotični zbog njega štrajkovao glađu.

- Ostaje nepromenjen odnos, on je taj koji mene ne može da pogleda u oči, a ne ja njega, a vi razmislite zašto!!! Možda zbog istine! Štrajkovati glađu zbog nečega što je bilo pre 5 godina, hahah... Marketing je čudo - zaključio je ukućanin luskuzne vile.

Komentari (5)

goga

09.01.2018 23:14

koje ovo djubre. Znam ga jos iz farme. Mamin sin.Nesposoban covek. Ide po rijalitima da bi zaradio novac, jer nije sposoban da zaradi kao svi mladi ljudi. Nistavilo zaista kada je ovako nesto mogao da iznese. Go*nar necovek.

Ko dar

09.01.2018 23:18

Istinu znate ti i tvoja majka...tu si jedino upravu. Majka zna da joj je sin gej a nazalost poznajem i tvoju majku i tvog oca. Veoma losi ljudiustvari polu ljudi.

tijana@

10.01.2018 05:22

@Ko dar - ok mane vise poznato da balerina ipak vise malo voli drugu klasu.nije neka novost,ali zasto tv kuca od sebe sama pravi debila i lazova ne razumem.tmz. politicar potrebna pomoc strucnjaka sa vma i nije usamen slucaj zbog apsistencije riza udara kao kuca tenisera koji ne placa struju.

nedjo

10.01.2018 09:17

od ovog tipa čovek može dobiti ospice

cexa po

11.01.2018 00:07

Lakić nije imao seks sa Pozgajevom suprugom vec sa svojom devojkom. Pozgajeva supruga je postala mnogo kasnije.