Čed Kruger, Nickelback
Profimedia
Čed Kruger, Nickelback

Profimedia

Čed Kruger, Nickelback, Foto: Profimedia

Policija iz Kensingtona, u kanadskoj provinciji Ostvro Princa Edvarda, nastaviće da piše prekršajne i krivične prijave, ali je najavila da uvodi i muzičko kažnjavanje.

Oni koji budu vozili "pod gasom" biće primorani da slušaju pesme kanadskog benda "Nickelback"!

Policija je ovu odluku objavila na svojoj Fejsbuk stranici, a ubrzo se pojavio i jedan urnebesan komentar:

"Zar tortura nije protivna Ženevskoj konvenciji?"

Kensingtonska policija je na ovu ideju došla pošto je bend poslednjih godina postao predmet sprdnje na internetu, a pride uskoro počinje i sezona praznika.

Njihovo upozorenje prenosimo u celosti:

"Dakle, sezona praznika je pred nama i to znači više druženja, žurki i alkohola. Sada, s obzirom na tu činjenicu, logično je da će vuše ljudi planirati da voze noću. Da biste izbegli probleme, unapred se dogovorite ko će voziti. Zapišite broj taksi službe ili ostanite kod prijatelja. Uradite sve što možete ne biste li eliminisati priliku da vozite pijani.

Sada, kad smo to rekli, znajte da će kensingtonska policija biti na ulici do kraja gpodine da pazi na one koji su dovoljno glupi da misle kako mogu da piju i voze. Pazimo na vas i pazićemo na vas, dobićete kaznu i krivičnu prijavu i godine zabrane upravljanja vozilo, a kao bonus i jedan poklon - na putu do zatvora slušaćete 'Nickelback'.

Nema potrebe da nam se zahvaljujete, shvatili smo da će vam, ako ste toliko glupi da vozite pod dejstvom alkohola, malo muzike Čeda Krugera i momaka biti savršen poklon.

Dakle, molimo vas, nemojmo da upropastimo savršen neotpakovan primerak albuma 'Nickelbacka'. Vi nemojte da pijete i vozite, a mi vas nećemo primoravati da ih slušate.

Srećna subota svima!"

Komentari (1)

Co21

01.12.2016 01:43

Hm...pa ne znam bas kako je to zamisljeno. Sad zenevska konvencija manke vise u odnosu na to da je muzicka tortura bila jedna od metoda mucenja u reziji hitlerovih nacista