Kris Braun
Profimedia
Kris Braun

Profimedia

Kris Braun, Foto: Profimedia

Nakon više sati koje je proveou zatvoren u svojoj kući pevač se predao policiji koja je opkolila njegovo imanje u vezi sa incidentom koji se dogodio kad je on uperio pištolj u Bejli Karen.

Miss Kalifornije 2016 Karen je pozvala policiju budući da joj je reper zapretio pištoljem, javlja TMZ.

Na konferenciji za medije vlasti su kazale kako Braun sarađuje sa policijom Los Andjelesa i kako trenutno rade na ovom slučaju.

Kako prenosi "E! News!", pevač se prvobitno zaključao u svom domu, te vlasti nisu mogle da dođu do njega, a policija mu je naredila da otvori vrata svog doma ili će biti primorani da provale vrata kuće u kojoj živi sa ćerkicom Rojalti.

Dok policija čeka da izađe iz svoje kuće, Kris je postavio snimak na Instagram na kojem je vređao policiju.

- Spavao sam i probudili su me ovi je*eni helikopteri, policija na kapiji... Šta više hoćete od mene? Ja brinem o svojoj ćerki, radim svoj posao... Umoran sam od ovih s*anja. Šta će biti sledeće? Istovremeno, kada ja pozovem policiju zbog obožavatelja koji me dave, policija se pojavi tek sutra, a kada neko mene prijavi odmah se svi pojave - rekao je Kris u video snimku na Instagramu.

U jednom momentu "skrenuo je sa teme" i počeo da priča o svojoj muzici i pozivao ljude da kupe na Aj Tjunsu njegov najnoviji singl "Grass Ain't Green".

Inače, pevač je 2009. godine prebio pevačicu Rijanu sa kojom je tada bio uvezi, nakon čega mu je određena uslovna kazna, a sada bi mogao da završi u zatvoru.