Marko Vukomanović (desno) sa Brankom Ružić
Privatna arhiva

 

Marko Vukomanović (desno) sa Brankom Ružić

Privatna arhiva

Marko Vukomanović (desno) sa Brankom Ružić, Foto: Privatna arhiva

- S obzirom na to da verujem u organe reda i državu, ubeđen sam da će policija razrešiti ovaj slučaj, i to vrlo brzo - kratko je poručio za “Alo!” Vanja Vukić, član Predsedništva SPS.

I Vladan Zagrađanin, takođe član Predsedništva socijalista, veruje u brzu ruku pravde.

- Siguran sam da će nadležni vrlo brzo naći počinitelje. Zaista verujem u policiju koja je ozbiljno uzela da se bavi ovim slučajem - istakao je Zagrađanin, te dodao da je bio krajnje šokiran kada je čuo za ovaj slučaj.

- To je zaista jako ružan i skandalozan događaj. Pa, u po bela dana da ga napadnu banditi u sred Beograda dok je dečko išao da radi.. Strašno! A, Marko je besprekoran dečko. Uspešan preduzetnik koji drži kafeterije u gradu i osnovao je jedan od deset najboljih festivala “Lovefest”. Ne mogu da verujem da mu se ovako nešto desilo - kaže Zagrađanin.

Podsetimo, dvojica napadača pokušala su Vukomanoviću da otmu ranac, a kada je u samoodbrani uzvratio jednome od njih, drugi napadač ga je metalnom štanglom izudarao s leđa i naneo mu teške povrede zbog čega je poslat na operaciju ruke.

- Ja zaista nemam nikakve neprijatelje i pošto su pokušali da mi otmu ranac koji sam nosio, verujem da je u pitanju bio pokušaj pljačke. Verujem da će policija dobro uraditi svoje. I inspektori koji su me saslušali su zaista bili i više nego profesionalni i korektni, te nemam razloga da sumnjam da će ovaj napad proći bez epiloga - poručio nam je Vukomanović. 

Komentari (1)

Neko

08.09.2017 01:38

TITO VRATI SE!!!