Mikaela
Instagram / Mikaela Kellner
Mikaela

Instagram / Mikaela Kellner

Foto: Instagram / Mikaela Kellner

Mikaela se sunčala sa prijateljima kada im je prišao džeparoš. On se pretvarao da prodaje magazine za beskućnike i tako ih je zagovarao pričom.

Čim je otišao jedna prijateljica policajke, koja se ovim poslom bavi 11 godina, primetila je da joj je kradljivac odneo mobilni telefon.

- Samo sam sledila svoj instikt i nisam puno razmišljala dok ga nisam oborila. Kada sam pogledala u svoje prijateljice koje nisu policajke shvatila sam da im je ovo verovatno bilo smešno - izjavila je Mikaela lokalnim medijima.

Fotka savladavanja kradljivca postala je viralna čim je objavljena na društvene mreže.

- Uradila bih to bez obzira na to šta nosim. I da sam bila gola takođe bih intervenisala. Ništa me ne može zaustaviti - dodala je ona.

Ova hrabra policajka je takođe i bodibilderka, a i učestvovala je i u švedskim "Nindža ratnicima".

 

Komentari (4)

porno sapiens

28.07.2016 23:15

Joooo ja bi voleo da me uhvati nogama i ne pusta...

damir

28.07.2016 23:57

Фотка је постала ''вирална'', значи заражена вирусом ''неписменитис вулгарисом'' иначе врло распрострањеним међу ауторима чланака многих домаћих и страних дневних новина.

starica

29.07.2016 03:00

KOMENTATOR DAMIR treba prvo da sazna i druga znacenja izraza viralan pa tek onda da komentarise. Viralno je nesto sto se brzo kao virus siri npr. informacije - reklamni spotovi kod viralnog marketinga se prenose velikom brzinom sa coveka na coveka. Viralni video je videoklip koji se u internetu bez veceg autorskog zalaganja brzo siri.Sadrzaj viralnog videa je obicno spektakularan, tajanstven ili saljiv i prenosi se preko socijalnih mreza i E-maila. Jasno? Drugi put prvo resersiraj na "google"!

lopov

29.07.2016 09:10

predajem se, nepruzam otpor