V. Z. (32) napao koleginicu s kojom je bio u tajnoj vezi
Alo!
V. Z. (32) napao koleginicu s kojom je bio u tajnoj vezi

Alo!

V. Z. (32) napao koleginicu s kojom je bio u tajnoj vezi, Foto: Alo!

Ovaj incident se dogodio pre tri dana i još se prepričava među kruševačkim policajcima.

- Kolega V. Z. je bio u vezi s koleginicom J., ali su se sporečkali, kako to biva s ljubavnicima, i on ju je pretukao. Bilo je tu svega i svačega, a najviše čupanja i grebanja. Na nagovor supruga, koji nije znao za prirodu njihovog odnosa, policajka je podnela prijavu. Besni kolega V. Z. je potom pronašao njenog muža u nekoj mehaničarskoj radnji, u naselju Šumice, i pretukao ga. Sada su svi na bolovanju. Neko zbog posledica batina, neko zbog stresa, i vidaju rane - priča sagovornik „Alo!“.

Dvoje policijskih službenika su neposredno nakon sukoba bili i u Službi hitne pomoći kako bi dobili potvrdu o povredama. Kako nezvanično saznajemo, njima su odmah oduzeti službeni pištolji. V. Z. je razveden, a njegova bivša supruga radi u Vojsci Srbije, pa se za slučaj interesovala i vojna policija.

Da se neobičan incident zaista dogodio, potvrdili su nam i u Policijskoj upravi Kruševac.

- Policijski službenik će biti privremeno udaljen sa posla i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak zbog učinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru. Protiv policijske službenice će takođe biti pokrenut disciplinski postupak. Nakon prikupljanja svih činjenica i okolnosti, Osnovnom javnom tužilaštvu će biti podnet izveštaj - objasnili su nam u Policijskoj upravi Kruševac.

Komentari (5)

XXL

19.03.2016 15:18

To su bile izgleda vaspitne batine Ona što je varala muža, a muž zato što nije izvršavao bračnu obavezu pa sad Ovaj ispade kriv zbog toga što im je pružio malo edukacije.

Milan M

19.03.2016 15:44

Ovo je dokaz mentalne labilnosti.Neznam kako mogu da ostanu na mestima u policiji

ssss

19.03.2016 18:11

E drago mi zbog muza,sta se petlja gde mu nije mesto:)

remi

19.03.2016 21:17

Jos jedan dokaz da se u Srbiji sve manje vrednuje obrazovanje....

Slavko

20.03.2016 13:39

TO SU SVE DACICEVI KADROVI,ON JE SAMO TAKVE ZAPOSLJAVAO DA BI NESMETANO KRAO I VRSLJAO