Vešanje Omča Samoubistvo
Profimedia
Vešanje Omča Samoubistvo

Profimedia

Jegdić planirao da se obesi, Foto: Profimedia

Nakon što im je provalio u kuću i upucao ih, Jegdić je izašao na ulicu i polomio šoferšajbne na njihovim automobilima. Istovremeno, razbacao je veš žrtava sa žice za sušenje i pobegao naoružan, prenose "Vijesti".

Za dvostruko ubistvo policija je saznala dva i po sata nakon što je počinjeno - Jegdić je iz pištolja zapucao oko 6.30 časova, a policija je o tome obaviještena u 8.50 sati. Inspektorima se prva javila supruga osumnjičenog Vesna Jegdić, rekavši im da se sa njenim suprugom nešto čudno dešava i da je kuću rano ujutru napustio naoružan.

Ubrzo nakon tog telefonskog poziva, policajci su u spavaćoj sobi Kalezića otkrili dva leša, kojima je Jegdić pucao u grudi. Dok je Jegdić pucao u Kaleziće, u sobi na spratu kuće spavao je njihov sin.

Izvor iz istrage kazao je “Vijestima” da je tridesetogodišnjak inspektorima rekao da je čuo da se nešto dešava, ali da je pomislio da buka dolazi iz radionice njegovog oca.

“Kalezići su ubijeni oko 6.30 sati. Njihov sin je inspektorima rekao da je kroz san čuo buku, ali da tome nije pridavao važnost, jer je u prizemlju kuće radionica. Ispričao je da je Dušan stalno nešto radio u radionici, pa je pomislio da buka dolazi odatle i nije ustajao. Sreća što se tako desilo, jer bi verovatno i on bio mrtav da je sišao dok je Jegdić pucao u njegove roditelje”, rekao je sagovornik iz policije.

Policajci su Jegdića kasnije pronašli u istom naselju gde je počinio zločin - Šušnju, dok je pravio omču navodno planirajući samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, penzionisani policajac pobio je komšije zbog neraščišćenih imovinskih odnosa.

Izvor iz istrage rekao je da je Jegdić nakon ubistva kazao policajcima da nije psihički dobro i da se nedavno vratio sa lečenja. Drugi izvor tvrdi da ne postoji medicinska dokumentacija kojom bi se potkrepila ta priča.

Komentari (1)

Spor

06.05.2017 09:26

SPOR SUD I PRAVOSUDJE PA SE NAROD UBIJA!