Nestalo Oteto Dete Kidnapovanje Otmica Nestanak
Shuterstock
Nestalo Oteto Dete Kidnapovanje Otmica Nestanak

Shuterstock

Ilustracija, Foto: Profimedia

Prema nepotvrđenim informacijama, jedna žena je, kod dispanzera u Ulici Šumadijske divizije pokušala da u sivi automobil marke "klio" na silu ubaci sedmogodišnjeg dečaka!

Mališan, koji pohađa prvi razred Osnovne škole "Danilo Kiš" u Stepi Stepanoviću je u popodnevnu smenu krenuo u pratnji rođene sestre i još jedne devojčice koje su treći razred.

Žena vozač je, pretpostavlja se, otvorila vrata "klija", pozvala decu da uđu u automobil, a kada su mališani to odbili, ona je, navodno, na silu pokušala da uvuče dečaka unutra!

Nezvanično, incident je videla majka učenice ove škole koja se našla u blizini. Slučaj je odmah prijavila direktorki i obavestila policiju Voždovca.

Razredni starešina prvog razreda, odeljenja koje pohađa sedmogodišnji dečak, obavestila je roditelje druge dece o ovom slučaju putem interne grupe na društvenim mrežama.

Iako je navodni pokušaj otmice šokirao i dodatno uplašio roditelje, direktorka OŠ "Danilo Kiš" Danijela Čolović, za "Novosti", kaže da joj ni policija ni mališanova učiteljica nisu "prijavili slučaj".

- Samo je majka jedne devojčice došla i rekla mi šta se desilo, da je dečak mogao da bude otet - rekla je direktorka Čolović.

- Pregledali smo snimke sa školskih kamera i nismo videli ništa neobično. Nije dolazila ni policija, nijedno od roditelja te dece, čak ni nastavnica. Dečak i njegova sestra su posle tog navodnog incidenta otišli na nastavu.

"Novosti" nisu dobile zvaničnu informaciju iz MUP oko ovog slučaja.

Komentari (3)

Pera Detlic

28.11.2017 11:34

Da nisu opet francuzi?

milica

28.11.2017 13:17

Sve odmah do detalja israziti ! Ali,ako to nije tacno,one koji sire ovakve uznemirujuce vesti, treba zestoko kazniti ! Dakle, prvo istina, i to ODMAH !

Tara

28.11.2017 18:10

Svaka cast za policiju.