Kivan na sudije: Saša ilić
A. Dimitrijević
Kivan na sudije: Saša ilić

A. Dimitrijević

Kivan na sudije: Saša ilić, Foto: A. Dimitrijević

- Odigrao sam milion mečeva, toliko derbija, ali u životu mi se nije desilo da moja ekipa bude ovako pokradena. Svi su videli onaj nedosuđeni penal, svi su videli poništeni gol, svi su videli sve, ali šta vredi kada je Partizan na ovaj način oštećen - zapitao se vidno razočarani Ilić.

kapiten Partizana čestitao je rivalu na pobedi, ali smatra da im ovakva pomoć sudija nije bila potrebna.

 - Jako mi je teško što se derbi završio na ovaj način, mojim saigračima čestitam, čestitam i igračima Zvezde na pobedi, ali ponavljam, svi su videli kako smo pokradeni - rekao je rekorder, kome je ovo bio 26. odigrani derbi i na taj način je pretekao legendarnog Momčila Vukotića koji u biografiji ima 25 duela protiv Crvene zvezde.

- Više mi nije do rekorda po broju odigranih derbija, ja večeras tugujem zbog poraza mog Partizana, kluba u kojem igram od devete godine i nije mi nimalo lako - dodao je Ilić.

Komentari (2)

strong

27.02.2016 22:03

gol Partiana igrac izvodi korner. centrira, igrac Partizana prihvata loptu u sesnaestercu i vraca je istom igracu koji je izveo korner, znaci aktivira se iz ofsajda. Ovaj centrira, a aktivirao se iz ofsajda... i GOL... objasnite strucnjaci da li je to dozvoljeno tj opravdano ili ne?

Deniro

28.02.2016 01:04

Ko je kriv za izjednacujuci gol? 100% i samo Sasa Ilic, kapiten, koji se izmakao u zivom zidu, od plasirane lopte, da ga ne bi slucajno pogodila.... Penzija, sto pre....