Uviđaj u selu Ratine kod Kraljeva
N. Božović
Krv u Humskoj

L. D.

Ilustracija, Foto: L. D.

Nesrećni čovek je poginuo dok se peške vraćao kući na lokalnom putu između Jankovog Mosta i Banatskog Dvora. Pregaženi čovek, nažalost, nije davao znake života kada su ga meštani Bašaida našli pored puta. Kako saznajemo, Dunjaš je sahranjen u utorak na lokalnom groblju u Bašaidu u prisustvu supruge, članova porodice i meštana.

Kako „Alo!” saznaje, nesreća je otkrivena kada su slučajni prolaznici na asfaltu videli tragove krvi i pored puta zatekli jeziv prizor! Telo pregaženog čoveka sa vidnim povredama glave i tela nepomično je ležalo nekoliko metara dalje od lokve krvi. Kada su pozvali Hitnu pomoć, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Saobraćajna nesreća se dogodila 9. jula oko tri sata ujutru na putu između Jankovog Mosta i Banatskog Dvora. Dežurnoj službi policije u Zrenjaninu prijavljeno je da na lokalnom putu leži nepoznat muškarac sa teškim povredama glave i tela.

- Na lice mesta izašla je ekipa Hitne pomoći, ali pregaženom čoveku nije bilo pomoći. Ležao je u velikoj lokvi krvi i nije davao nikakve znake života. Na glavi i telu je imao veoma teške povrede, zbog čega se pretpostavlja da je usled silovitog udarca automobila preminuo na mestu - navodi naš izvor blizak istrazi.

Tužilac Osnovnog javnog tužilaštva iz Zrenjanina obavio je uviđaj u saradnji sa policijom. Utvrđeno je da je na nesrećnog čoveka naleteo putnički automobil, najverovatnije zbog slabe vidljivosti. Još nije poznato kojom se brzinom kretao automobil i da li je prekoračio brzinu koja je dozvoljena na lokalnom putu. Kod nastradalog je u džepu nađena lična karta i na osnovu toga je utvrđeno da je reč o Jožefu Dunjašu, sa mestom stanovanja u Bašaidu. Obaveštena je njegova porodica, koja ga je kasnije identifikovala.

Intenzivnom protragom policija je u Banatskom Dvoru u ulici Matije Gupca 10 u dvorištu zatekla Kristijana S. (25) dok je sa svog automobila „folksvagen” prao krv!

- Osumnjičenom je po odobrenju tužioca određeno zadržavanje do 48 sati u stanici policije. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je automobilom pregazio pešaka - kaže naš izvor.

Komentari (4)

U to doba

13.07.2017 13:00

noci na neosvetljen lokalni put?

ZAISTA

13.07.2017 15:45

mi nisu jasni ovi sto pregaze coveka i onda pobegnu i unistavaju tragove! Koga to nisu otkrili u ovakvim situacijam!? Cak i da prihvatim da u trenutku zbog soka produzis ali koji minut kasnije mora ti boti jasno da si pregazio ljudsko bice i da prvo treba da mu pomognes.

Ovo je Srbija

13.07.2017 16:42

@ZAISTA - narod je totalno odlepio! Jedni bogati i udarilo ih u glavu, drugi siromašni i bolesni i ne vide kraj! Treba nam psiholog i redom doktori, hrana, odeca, smeštaj itd. Zato ima za sve i za azilante a za gradjane ne! Svest se pomuti i kod bogatih i siromašnih!

Ex faca

14.07.2017 09:11

@ZAISTA - Da je ubica sa poznatim prezimnom bio bi zaštićen. I to se nekome može.HY