Marina Tadić
Promo/Miloš Nadaždin
Marina Tadić

Promo/Miloš Nadaždin

Marina Tadić, Foto: Promo/Miloš Nadaždin

Pevačica je izjavila da, iako su u pitanju bile njene koleginice, nije preterala sa komentarime, jer one zaista nisu bile dobro obučene.

- Bila sam blaga jer je bilo grozno šta su pojedine žene obukle - rekla je ona i dodala da nikada nije "robovala" modnim trendovima.

- Ja sam neko ko nikada nije patio od neke marke i od cene odevnog predmeta. Ne volim kada neko na sebe stavi mnogo detalja koji su već sami po sebi dovoljni, a danas su devojke uglavnom "pokretni ormari". Niko nema izgrađen svoj stil i niko nema neki svoj pečat jer svi iskopiraju ono što je trenutno "in". Iskreno, teško mi je da shvatim zašto ljudi žele da budu isti. Ja sam neko ko se uvek trudio da se razlikuje od drugih. Kad su u školi bile moderne suknje, ja sam nosila zvonarice, kada su postale moderne zvonarice ja sam prešla na suknje, znači uvek sam bila kontra ali sam bila svoja - kaze Marina, a mi je pitamo ko onda na estradi zasluzuje titulu modne ikone.

 

- Uvek govorim da su Emina Jahović i Ilda Šaulić uvek dobro obučene. Ilda ima neki svoj izgrađen stil koji je izuzetno fin. ​Anastasija Ražnatović se oblači u skaldu sa svojim godinama i u skladu sa svojom tinejdžerskom prirodom. Ona je dete naše poznate zvezde i dete kome je verovatno sve dostupno, a dopada mi se kod nje što nikada u prvi plan ne upada ona nosi nešto markirano i da su njeni komadi odeće pompezni. Na njoj je sve lepo upakovano i uopšte nije važno da je to sada Guči, Prada... - rekla je Marina, a pevačicinu modnu kombinaciju pogledajte u njenom novom spotu za hit singl "Nema sile".

 

 

 

Komentari (3)

Kala

24.11.2016 20:48

Zeno, o cemu ti pricas? Vidi sta si obukla!!! Smejurija , klovn.... i ti ces nekom da zameris na oblacenju!!!Naravno i da imas garderobu kao Emina, Ilda, mala Cecina ....ti to ne bi umela da poneses jer nemas stila. Dakle, nedostaje ti stil a on je najbitniji.

Bina

24.11.2016 22:51

@Kala - Ma ona lupeta samo da bi imala medijski prostor,da joj nije Granda i Sase nebi niko ni znao za nju i jos najsmesnije veceras komentarise Staniju kod Sinise Medica a nije nista bolja od Stanije a tek da ne govorim sto se blamira kaceci se za Bosanca ona bi imala problema kao u ziriju sa Bosancem...

Pakin

25.11.2016 08:26

@Bina Ona clan zirija! Meni stvarno nije jasno da Sasa Popovic pored toliko generacija ZG, odlicnih pevaca od kojih neki ne mogu da se pohvale da imaju puno posla, puni dzepove ovoj koja je tek pre godinu dana usla u Grand a uz to nema veze da proceni kvalitet pevaca. I jos nesto, ona kritikuje necije oblacenje. Ako pogledate ove slike ne treba vam vise nista da zakljucite da sa oblacenjem zena veze nema.