Novica Stanković
Youtube printscreen
Novica Stanković

Youtube printscreen

Novica Stanković, Foto: Youtube printscreen

Novica Stanković otac Sanje Stanković po prvi put je javno progovorio šta misli o učešću njegove ćerke u rijalitiju. On je sinoć bio gost Dušice Jakovljević zajedno sa majkom Mine Vrbaški, a tom prilikom je rekao i šta misli o odnose Matore i Sanje.

On je rekao da je bio iznenađen kada je čuo da Sanja hoće da uđe u "Zadrugu", ali je rekao da podržava njeno učešće u rijalitiju.

- Veliki je ona borac - ponosan je bio Novica i istakao da, bez obzira na priče koje kruže o njoj i njenom odnosu sa Matorom, on je došao da joj ovim putem pruži punu podršku. 

- U početku ja sam ljutito reagovao. Nije mi se dopalo zbog Matore, ja znam Sanju, ona nije u toj priči, u tom fazonu. Matora je Sanji draga, ali je Matora to pogrešno protumačila, desilo se to što se desilo - rekao je Novica.

 

Komentari (4)

lepi ocevi

23.02.2018 08:37

kako lepo izgleda i pristojan.

Mirjana

23.02.2018 09:35

Covece zastiti svoje dete od one agresivne zene koja je koristi da bi dosla do finala. Bukvalno Sanju ucenjuje. Kao sprema joj ruckove i zanosi joj da bi je na kraju koristila za ono sto ona hoce. Da bi je pipkala po krevetu da bi u ocima naroda ispalo kako je ona njena zrtva. Sve proracunato radi i jos stalno pominje kako je Sanja nju osamarila a Sanja kao da je osamucena ne pominje da je Matora prva nju davila, vukla, stezala za ruke . Ako ste pravi roditelj zastiti te svoje dete.

Petar

23.02.2018 12:18

@Mirjana - Odlican komentar pravo u centar!

ss

23.02.2018 10:50

Divni čoveče, tako se dostojanstveno podržava dete! Bravo!!! Inače, Matora je zlo! Kako niko ne reče da je 2 meseca bila u vezi sa Lunom? Bgd. to zna!!! Važno je da neka baba iz Loznice zna sve KIjine švale....!!! Uvek ista priča! Niko za KIju u direktnom uključenju, a ona pobeđuje glasovima publike! Čudno!!!