Haos u Sobranju
Anadolu Agency
Haos u Sobranju

Anadolu Agency

Haos u Sobranju, Foto: Anadolu Agency

Sukobi su počeli nakon što je većina u makedonskom Sobranju koju čine SDSM Zorana Zaeva i albanske stranke izabrala, posle prekida sednice, Talata Džaferija za predsednika parlamenta, a pristalice pokreta "Za zajedničku Makedoniju" upali su u zgradu Sobranja.

U jednom trenutku nastao je opšti metež. Okupljeni su se pesničili, a salom su letele stolice i stolovi.

Krvi je bilo na sve strane. U tuči su teško povređeni Zoran Zaev lider SDSM i poslanik te stranke Damjan Mančevski, kojima su razbijene glave.

Komentari (5)

Delfin

28.04.2017 12:10

Kako Vas nije sramota da u sred Beograda imate "Palatu Albanije" bruuuka.Vidite sta rade albanci umesto da date drugi naziv po nekom srpskom velikanu ili kralju

Kakvi kraljevi

28.04.2017 12:34

@Delfin - ime vojnika ili policajca!

Raka

28.04.2017 12:19

Ovo je strasno,ali za moja vidjenja zivota,daleko je strasnija situacija u nasem parlamentu. Cini se da je lepse i casnije tuci se nego raditi ono sto radi Maja Gojkovic i ekipa poslusnika koja caska,kucka poruke,cita novine,ugovara seks i zdranje u restoranu a onda na zvonce izglasa zakone kojima ni naziv ne zna.Posle onog ucutkavanja poslanika Nikolica i one lose glume namenjene njenom sefu zivot mi se ogadio.Sramota je da neko onakvog proffila nije zbrinut u nekoj drugoj instituciji .

Uf uf

28.04.2017 12:28

kakav naslov?!!!!!

imre

28.04.2017 13:45

tako je makedonci uzmite stvar u svoje ruke, nemoj da vas albanci za nos vuku.