Parovi
Alo!
Parovi

Alo!

Parovi, Foto: Alo!

Iako su već mesecima u rijalitiju, učesnici su i ovaj praznik dočekali kako dolikuje, a produkcija se pobrinula da imaju sve što im je neophodno za proslavu. Redakcija "Alo!" zavirila je u vilu "Parova" da proveri kako takmičari dočekuju praznik i ko je najviše truda uložio da ofarba jaja.

Odmah smo primetili da je takmičarski duh stalno prisutan, pa osim što se takmiče ko će pobediti u rijalitiju, nadmetali su se i ko će lepše da ofarba jaja.

Dalila Dragojević

Alo!

Dalila Dragojević, Foto: Alo!

Dalila Dragojević ponosno je pozirala sa jajima, a otkrila je i zbog čega se toliko raduje.

- Podržavam Dejana u svemu. Uz njega sam i sa njim slavim svaki pravoslavni praznik - rekla nam je Dalila.

Nina Prlja i Mladen Vuletić

Alo!

Nina Prlja i Mladen Vuletić, Foto: Alo!

Nina Prlja i Mladen Vuletić smejali su se i crtali po jajima, a njih su onda u korpice ređale sestre Mirjana i Bojana Praizović.

Kao pravi domaćini pokazali su se Ivan Marinković, Milutin Radosavljević Mili i Ivan Ivanović Đus, koji su vredno radili, ali i pričali o vrednostima koje ovaj praznik predstavlja.

Ivan Marinković, Ana Marija i Milutin Radosavljević Mili

Alo!

Ivan Marinković, Ana Marija i Milutin Radosavljević Mili, Foto: Alo!

S druge strane, Zorica Dukić je malo radila, a mnogo više pozirala sa jajima, što su neke učesnice komentarisale glasno.

Ostale učesnice "Parova" potrudile su se da jaja na trpezi izgledaju lepo, pa su ih premazivale uljem i stavljale u raznobojne korpice.

Zorica Dukić

Alo!

Zorica Dukić, Foto: Alo!

- Želim da se svi ljudi prelepo provedu na Vaskrs i da im baš taj dan donese preokret u životu. Sledeće godine bićemo stariji za godinu, ali ćemo valjda biti i pametniji - rekla je Aleksandra Vasiljević.

Učesnice

Alo!

Učesnice "Parova", Foto: Alo!

Iako nisu u svojim kućama za praznik, svi učesnici su se složili da je su im ovi dani u vili veseli i zanimljivi, kao i da su uspeli da ispoštuju tradiciju i proslave Uskrs kako dolikuje. 

Komentari (1)

ceca po

09.04.2018 01:34

Nije istina da je Zorica Dukić najmanje radila nego najviše. Zašto pišete neistinu. Meni su ovih dana bili baš zanimljivi naročito farbanje jaja i religijske priče Vesne Rivas. Najzad da se čuje nešto pametno od nekih a od nekih nikad ništa.