Radoš Pavlović
Youtube
Radoš Pavlović

Youtube

Radoš Pavlović, Foto: Youtube

Prema saznanjima "Alo!" on je bio sam u vozilu koje je prešlo u suprotnu kolovoznu traku i direktno udarilo u kamion.

U kamionu su u trenutku udesa bile tri osobe, od kojih je jedna zadobila lake povrede.

Kako nezvanično saznajemo, Pavlović je krenuo u Vraniće da obiđe radnike koji su na njegovom imanju brali kajsije. U jednom trenutku, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu nad automobilom i podleteo pd kamion koji je prevozio drva.

Zamenik gradonačelnika dovezen je oko 17 sati na urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice u veoma teškom stanju, odakle je odmah prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Lekari su učinili sve kako bi ga spasli, ali je preminuo nakon 45 minuta.

Pavlović, je rođen 1965. godine u Čačku gde je završio Agronomski fakutlet i magistrirao, a doktorirao je na Poljoprivrednom fakultetu.

Bio je član Stručnog veća za tehničko-tehnološke nauke i član Senata Univerziteta u Kragujevcu, prodekan za saradnju sa privredom i šef katedre za Ratarstvo i povrtarstvo na Agronomskom fakultetu u Čačku.

Samostalno ili u saradnji sa drugim istraživačima, objavio je više od 250 naučnih i stručnih radova i dve monografije, a koautor je tri nove sorte paprika.

Tokom dva projektna ciklusa rukovodio je sa Naučnim projektima, kao i Istraživačko-razvojnim projektima lokalne samouprave i posebnim projektima Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Bio je stalni sudski veštak za oblast poljoprivrede.

Pavlović je živeo i radio u selu Trbušanima nadomak Čačka, gde je na porodičnom gazdinstvu, a pored naučnih eksperimenata ima zastupljenu komercijalnu proizvodnju povrća u plastenicima i savremene voćnjake kajsija.

Prošle godine, nakon održanih lokalnih izbora, postavljen je na mesto zamenika gradonačelnika Čačka.
Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Komentari (7)

mm

11.07.2017 20:23

Saucesce porodici.Ko verovao ili ne verovao,ipak neka se zna!Izuzetno su teski planetarni aspekti,i narednih 14 dana apsolutno bi svi da budu krajnje oprezni!Nesrece,razdrazljivost,prenaglasena agresivnost,poseban oprez mladim muskarcima!Zlo se malo razigralo.

Penzioner

11.07.2017 21:42

Jos jedan sluzbeni auto havarisan

marko

12.07.2017 01:52

@Penzioner - o cemu ti pricas. jedan mlad zivot se ugasio. vredan, uspesan i dobar covek je napustio svoje najmilije, svoju decu.... a ti o gomili lima... a i odakle tebi da li je bio sluzbeni auto ili ne. a i da jeste nije vredan koliko je vredan neciji zivot. Stidi se svog komentara!

Gaga

12.07.2017 08:30

@Penzioner - Kako te nije sramota da tako komentarises.Covek izgubio zivot,deca ostala bez oca.A ti si toliko pametan pa znas da li je auto sluzbeni.A i da jeste to je samo stvar a ovde je jedan zivot ugasen.

Rita

12.07.2017 15:45

@Penzioner - Tu gomiolu lima placaju penzioneri

Sada je sve

11.07.2017 21:56

završio!

Tanja

12.07.2017 11:09

Moj profesor. Predivan covek. Bilo je zadovoljstvo poznavati ga i slusati njegova predavanja. Saucesce porodici.