Automobil Tonija Cetinskog tokom policijskog uviđaja
profimedija
Toni Cetinski

Goran Srdanov

Naleteo automobilom na čoveka u Rovinju... Toni Cetinski, Foto: Goran Srdanov

Stradali Ibrahim Kevljanin je poreklom iz Kozarca kod Prijedora, a dugo godina živeo je u Rovinju, gde je bio poznat pod nadimkom Braco. Njegov sin Adis Kevljanin već 17 godina živi u Insbruku i šokiran je pogibijom svog oca, piše Avaz.ba.

- Za smrt oca sam čuo istu noć kada se nesreća i desila. Iz Rovinja su me nazvali prijatelji i sve mi saopštili do u detalje, da ge je pregazio pevač Toni Cetinski. Posle toga počeli su mi se javljati drugi prijatelji koji su mi ispričali šta se sve desilo tog kobnog petka oko 14 časova - kaže Adis Kevljanin.

Adis je kaže da su mu prijatelji pričali o detaljima nesreće.

- Prijatelji su mi kazali da je Toni udario Ibrahima dok je on stajao na putu, a ne ležao kako pojedinci hoće da predstave. Toni je u Rovinju poznat po brzoj vožnji, a na Jutjubu ima i jedan video gde on juri istom ulicom u kojoj je ubio moga oca. Ja sam vozio tom kobnom ulicom, odlično je poznajem i znam da uvek moram njom oprezno voziti mic po mic, jer uvek neko prolazi, posebno brojni turisti – priča Adis.

On je dodao da ga nakon nesreće Cetinski nije nazvao, kao ni neko od njegovih advokata.

- Da je kakav čovek okrenuo bi moj broj, izrazio mi saučešće zbog ove tragedije. Nije se ni udostojio da mi se javi… Pre osam godina sam operisao srce, a u Insbruku živim već 14 godina. Dnevno pijem po 14 tableta i zdravstveno stanje mi se od trenutka kada sam saznao da je Toni pregazio moga oca jako pogoršalo - priča Adis, koji je rođen u Bosni i Hercegovini, u Prijedoru, a dodaje da je odrastao u Kozarcu.

 Automobil Tonija Cetinskog tokom policijskog uviđaja

profimedija

Automobil Tonija Cetinskog tokom policijskog uviđaja, Foto: profimedija

S ocem Ibrahimom je u Rovinju živio skoro 20 godina. Adis je rekao da je pre nekoliko godina u automobilskoj nesreći ostao bez brata Harisa.

- Haris je poginuo pre nekoliko godina. Tata Ibrahim se odao alkoholu nakon njegove smrti, ali je bio omiljen u Rovinju. Poslednji put smo se sreli u avgustu kada smo sedili skupa u jednom kafiću. Još ne mogu da verujem da će to biti da je tada poslednji put video svoje dve unuke, moje ćerke, Dijanu i Dejlu - kaže Adis Kevljanin, kojem je bivša supruga rodom iz Bihaća.

Za oca Ibrahima kaže da je bio omiljen u Rovinju i da su ga svi znali i voleli.

- Naša mama Zuhra, koja je nakon razvoda sa Ibrahimom ostala živeti u jednom selu pored Rovinja, uvek je gledala da moj otac ima šta da jede i brinula se o njemu. Plaćala mu je račune, ali ne bih volio da sada ona ima posledice zbog takve pomoći sa sadašnjim mužem, koji je takođe fin čovek - kaže Adis, koji je pohvalio i očevu komšinicu Ružu, koja se takođe brinula o Ibrahimu.

Kaže da će sutra (ponedeljak) otići kod svoje doktorke u Insbruk, koja mu treba dati dozvolu da može otputovati u Rovinj na sahranu ocu.

- Ako bude sve u redu, ja bih trebao u Rovinj doći u sredu, kada je i zakazana sahrana ocu. Nadam se da će moje uništeno srce sve to podneti, iako sam i sada duboko potresen – kaže u  ispovesti za "Avaz" Adis Kevljanin.

Komentari (3)

marko

05.11.2017 23:53

ovaj sin je malo preterao. pomenuo je svu mogucu familiju... a to da li je nesrecni covek lezao ili stajao lako je utvrditi po automobilu. bar takav uvidjaj se lako odradi... zasto napadati Tonija ne znajuci da li je kriv ili ne vec po pricama rekla kazala...

I jos ovo

06.11.2017 01:20

@marko - Kaze Brizni sin, Poslednji put smo se SRELI u kaficu u Rovinju. Pa zar se sa Ocem SRECE ili.....

gorgonzola

06.11.2017 16:52

Očigledno zataskavanje i fingiranje od početka. Sin bi trebalo da potera ovo na cistinu.