Dajana Lebedeva
Twitter
Dajana Lebedeva

Twitter

Dajana Lebedeva, Foto: Twitter

Unuka jednog od najvećih Putinovih neprijatelja, bogataša Platona Lebedeva, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Švajcarskoj zajedno sa svojim prijateljem, još jednim prebogatim mladićem, sinom biznismena iz Azerbejdžana.

Dajana Lebedeva

Twitter

Dajana Lebedeva, Foto: Twitter

 

U društvu poznata i kao "ruska lejdi Di" ova pripadnica moskovske zlatne mladeži imala je svega 19 godina.

Ona se, pretpostavlja se prebrzo, vozila sa prijateljem Azerom Jagubovim (23), u besnom BMW-u, kada je Azer izgubio kontrolu nad vozilom i survao se u jezero Lugano kod sela Kastanjola u Švajcarskoj.

Dajana Lebedeva

Twitter

Dajana Lebedeva, Foto: Twitter

 

S obzirom na to da joj je deda jedan od najvećih protivnika i neprijatelja Vladimira Putina, koji je zbog svog, navodno mutnog, biznisa dobio zatvorsku kaznu od 11 godina zajedno sa Hodorovskim, odmah su se javile glasine o mogućim političkim motivima koji bi činili da se radi o ubistvu, a ne nesreći.

Tela dvoje mladih ljudi izvučena su sa dna jezera, zajedno sa uništenim vozilom.

Dajana je bila jedna od glavnih figura među decom ruskih bogataša u Moskvi, poznata po burnom i skupom životu.

Komentari (7)

Andja

27.11.2016 12:02

Zali Boze mladih zivota ... bilo koje nacije ...

Bojan

27.11.2016 12:21

Sigurno je ubio Putin a ne brzina od 200 na sat i plus voda i tako to

realno rasuđivanje

27.11.2016 17:08

@Bojan - Sada mogu da se popišaju na svoje bogatstvo i dolare.U svakom slučaju SKROMNOST JE VRLINA, a ako nije onda se i dešavaju ovakve stvari.

Duševadnik

27.11.2016 17:36

Garant Putin , zli je to čarobnjak. Jadni li ste i vi novinari , uzas

Ja

28.11.2016 01:51

Kakv sramotan naswlov! Vi, koji radite za ove novine, ste totalno ostali bez kompasa. Ne prodje ni jedan dan da ne nadjete bilo koji razlog da pljujete po Rusima i Putinu. Da li ste vi novinari ili placenici zapada, o cemu se ovde radi? Sramota!

Petar Pan

28.11.2016 01:56

Tako mladi, a tako bogati. Pošteno zaradjeno??? Takvi kao što je ona i njeno društvo čekaju momenat, grabe vlast ili vladaju iz senke, uvode "demokratiju" i čine sve samo da bi njima bilo dobro, a narodu šta ostane. Otpor, EU, USA, NATO, ... A Srbija?

Momir

28.11.2016 09:50

Jeste Putin ih terao da voze 200 km/h. Vise je kriv tata ili deda koji su joj kupili takav auto. Oni su je gurnuli u smrt. Sa 19 godina ne vozi se takav BMW. Mogli su vozaca da joj plate.