Bora Đorđević
Dušan Milenković
Bora Đorđević

Dušan Milenković

Bora Đorđević, Foto: Dušan Milenković

Naime, on je podržao lidera Dveri i predsedničkog kandidata Boška Obradovića, a za „Alo!” je otkrio i koji su bili osnovni motivi za tu podršku.

- Zato što mi je zemljak - kazao je on.

Interesantno je da su i Bora Đorđević i Boško Obradović rođeni u Čačku i čini se da je to bio glavni razlog pevaču kada se odlučivao kome da da podršku. To, ipak, nije bio i jedini motiv.

Sam protiv svih: Boško Obradović

Oliver Bunić

Boško Obradović, Foto: Oliver Bunić

- Dveri su potekle iz DSS-a, kome sam ja pripadao dok sam se bavio politikom, sada se ne bavim politikom, sada sam običan glasač - kazao je muzičar, koji je ranije izjavio da su Dveri opcija koja je njemu trenutno najbliža.

Pevač grupe „Riblja čorba” nije želeo da preterano da komentariše protivkandidate svog favorita Boška Obradovića, ali je jednog ipak pohvalio.

- Beli je savršen - kazao je legendarni muzičar, koji nije ostao imun na nesvakidašnju kampanju Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli.

O šansama koje lider Dveri ima na predstojećim izborima Bora Đorđević se nije izjašnjavao.

- Ne bih ja pričao dalje - kazao je on za naš list.

Podsećanja radi, čuveni Bora Čorba bio je član DSS-a, koji je napustio 2014. godine. On je tada ocenio da je DSS napustio svoju dosadašnju politiku, pa i on napušta tu stranku.

- Izlazim iz DSS-a zato što ne želim da sarađujem sa onima koji ne slede ideje državotvorne politike - kazao je on.

Pored Bore, predsedničkog kandidata Dveri podržao je i sportski as Tadija Kačar, a tu je i podrška prof. dr Jasmine Vujić sa Univerziteta u Berkliju i prof. dr Ivane Dojčinović, predsednice Društva fizičara Srbije.

Komentari (7)

golas

23.03.2017 14:35

Boro legendo samo bacas glas!

boske

23.03.2017 14:53

Uvek je podržavao gubitnike.

Mimi

23.03.2017 15:33

Tako je Boro samo da ne podržavaš ove što prodadoše celu državu a hvale su kako otvarju fabrike a dali im sve za dž. A tek što lažu.:Kao neće on nikad dirati penzije, lagao je za Savamalu da ne zna ko su fantomi a niko ne sme da zucne iz Tužilaštva Lagao je za Boljuba Karića kao prvo da ide u zatvor kad ono Karić dođe u zemlju Srbiju bez problema. Kakav lažov Tragikomedija ako on pobedi.

srbin

23.03.2017 17:32

BELI PRELETACEVIC – SAMO JAKO https://www.youtube.com/watch?v=13nEtNlXk4U

Paja

23.03.2017 18:02

Pisao pesme protiv baba Jule, a onda zavrsio kod Zeljka Mitrovica. To je gore od baba Jule.

koja

23.03.2017 19:43

Jel' to iz sažaljenja?

Drago777

23.03.2017 20:59

Da bas o njemu pre neki dan pricam i slusam ljude kako laju on se prodao bla bla bla i kazem jedini buntovnik bio u mladosti galamio upozoravao i nista pa i on skontao gde zivi treba pod stare dane obezbediti decu niko mu nece reci hvala za sve sto je cinio bar ko je razumeo tekstove 100 puta daj coveku jednom nemoj i ti si los dosta bre bagro da lupate vise BORO naja ca je ona OKO MENE pozdrav tebi