Eksplozija u Nišu
I. Anđelković
Eksplozija u Nišu

I. Anđelković

Eksplozija u Nišu, Foto: I. Anđelković

- Policija 99 odsto zna ko je to uradio. Sada smo u fazi prikupljanja dokaza. Ne mogu da oročim za koliko će biti, jer taj ko to uradi taj se dobro pripremi tako da je to i ozbiljno teško da se dokaže. Mi sada pokušavamo da prikupimo dokaze. To nije obračun mafije.
Pozadina tog dela vuče koren iz svađa oko devojke od pre 10 godina pa je sada došlo do podmetanja bombe. Jedan drugom su preoteli devojku i na kraju došlo do ovoga - objasnio je načelnik niške policije na konferenciji za novinare posvećenoj prezentaciji osmomesečnih rezultata u ovoj godini.

Načelnik niške policije Ninoslav Mitić

K. Kamenov

Načelnik niške policije Ninoslav Mitić, Foto: K. Kamenov

On je istakao da nijedno delo koje se desilo a nije rasvetljeno nije obustavljeno i da istragama rukovodi tužilaštvo.

Mitić je istakao da je u Nišu u proteklih osam meseci zabeležen pad krivičnih dela ali i da je porastao procenat rasvetljenih krivičnih dela.

- U ovoj godini je za 2,5 odsto rasvetljeno više krivičnih dela. Po dolasku na mesto načelnika formirao sam određenu grupu saradnika i nakon toga razgovarao skoro sam svim pripadnicima PU Niš. Osim hijerarhijskog odnosa postoji i lični odnos tako da su oni sami povećali efikasnost u radu i tako rasvetlili veći broj krivičnih dela, kazao je Mitić - koji je na čelo niške policije došao početkom godine.

Komentari (2)

Max M

29.09.2016 22:35

Jes nagazio ga u prolazu,pa digo pola četvrti u vazduh !

Zakon

29.09.2016 23:37

@Max M - Nije mafija,ma super,znaci mozemo da bacamo bombe,da pucamo iz pistolja i da kazemo da smo se veselili. Dok ne dodje zakon da se za nosenje oruzja dobije 10god,za pucanje 20, a za bombu dozivotna pa da vidimo da li ce neko da se seti ovako....I da, ubistvo smrtna kazna. Mozda je ovo Varvarski ali druge nam nema.